| Smileylerin Anlamları | |
|
+8Melody Coophew sendia mendes Bright Cathleen Amane Ty Lee Light Emily Strange Blair Monster Moonlight Topher Lara Ashley Sanorel 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Smileylerin Anlamları Salı Şub. 24, 2009 11:33 am | |
| mutluluk bak bu böyle olur tamam mı kikiki anneeee bugün yazılıdan 100 aldım ama aynı zamanda en sevdiğin vazoyu kırdım lütfen veya şirin görünme benim fikrim geldi hobadeeeeyyyy diş doktorundan yeni geldim ^^ senin var ya ebenin *********************** ( ) hönkümüdüdü? böhüüüüüüüüğğğğğğ aman pürb (^^ modundayken birine yalan söyledin o kişi zar zor inandı ve sonunda gitti) oh ucuz atlattık tire hıhhhhh oyhhh canıııığğğmm puahahahahahahahaahaha espri yaptı kazım gülmek lazım vöğ? vöğeeeeeee aşkıııığğmm dum dum dum (gözlerden çıkıyo xD ) off ya veya olamaz hııı annadım veya annamadım siz de yazın (siz de yazarken tvde acun siz de kanal yetmezliği yaşıyosanız digiturke başvurun ddi | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Smileylerin Anlamları Salı Şub. 24, 2009 1:59 pm | |
| Zuhahahah çok komikti nan süperdi | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| |
| |
Emily Strange
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hava Tam İsim : Lily Emily Strange Hayvanı: : Kiko(Tavşan) Yurt Odası: : 1. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| |
| |
Amane Ty Lee Light
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Ses Dalgaları Tam İsim : Amane Ty Lee Hayvanı: : Yarasa Yurt Odası: : Oda 1 Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Smileylerin Anlamları Salı Şub. 24, 2009 6:23 pm | |
| | |
|
| |
Emily Strange
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hava Tam İsim : Lily Emily Strange Hayvanı: : Kiko(Tavşan) Yurt Odası: : 1. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Smileylerin Anlamları Salı Şub. 24, 2009 6:27 pm | |
| çok da fifi biiiiiiiiiiiiiiiiiiiipp!! what? bunlarıda ben buldum | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Smileylerin Anlamları Salı Şub. 24, 2009 8:06 pm | |
| hehe evet ya ben de özlemişim xD OLAMAAAZZ!!! çok da fifiyi unutmuşuuuğğğmm ama benim günlük laffığğğğmmm özür dilerim fifi.mmmm | |
|
| |
Bright Cathleen
Mesaj Sayısı : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : İstediği nesnelerin içine girebilme (sadece nesnelerin,canlıların değil) Tam İsim : Bright Cathleen Hayvanı: : Kedi (AngeL) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 23/02/09
| |
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| |
| |
sendia mendes
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 27 Rütbe : öğrenci Özel Güç : istediği kadar küçülme Tam İsim : sendia semenda kathrina mendes Hayvanı: : tavşan (kiscax) Yurt Odası: : oda5 Puan : Para : Kayıt tarihi : 23/02/09
| Konu: Geri: Smileylerin Anlamları Çarş. Şub. 25, 2009 2:58 pm | |
| : disco disco | |
|
| |
Blair Monster
| |
| |
Melody Coophew
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 27 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hastalıkları İyileştirmek Tam İsim : Melody Coophew Hayvanı: : Eflatun [Kedi] Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Smileylerin Anlamları Perş. Şub. 26, 2009 11:20 am | |
| Harikasın Gizem ya Senin var ya ebeninnn Bu süper | |
|
| |
Blair Monster
| |
| |
Lucianna Lyn Mirano
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Duyguları Kontrol Etmek Tam İsim : Lucianna Lyn Mirano Hayvanı: : Köpek ^^Puffy^^ Yurt Odası: : Oda1 Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Smileylerin Anlamları Perş. Şub. 26, 2009 9:20 pm | |
| bende basamıyorum -ki zaten hepsi tüm smileylerin içinde var yani eğer daha çok smiley olsaydı ozaman smiley1 smiley2 diye gruplara basabilirdin..- | |
|
| |
Blair Monster
| |
| |
Emily Strange
| Konu: Geri: Smileylerin Anlamları C.tesi Şub. 28, 2009 6:53 pm | |
| Evet ondan Sorunlu olan pc değil sensin | |
|
| |
Danch Someny
| Konu: Geri: Smileylerin Anlamları Salı Mart 03, 2009 8:38 pm | |
| ben böleiim :D | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| |
| |
Danch Someny
| Konu: Geri: Smileylerin Anlamları Çarş. Mart 04, 2009 1:25 pm | |
| aynen :D bunlar beni anlatıo | |
|
| |
Christina Black
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Yetenekleri taklit edebilmek Tam İsim : Christina Sea Black Hayvanı: : Golden Retriever cinsi köpek (Dolly) Yurt Odası: : 4. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Smileylerin Anlamları Perş. Mart 05, 2009 9:50 am | |
| şu süper xD tam tipim xD ben de aynı taktiği kullanıyorum xD | |
|
| |
İsabellla Spacy
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 32 Rütbe : Öğrenci Tam İsim : Isabella Space Hayvanı: : Kitty (kedi) Yurt Odası: : 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Smileylerin Anlamları Paz Mart 08, 2009 6:51 pm | |
| zuhaha | |
|
| |
| Smileylerin Anlamları | |
|