Smeldy RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Smeldy RPG

Smeldy-Lamydore RPG

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Lucy Layre

YazarMesaj
Lucy Layre

Lucy Layre

Kadın
Özel Güç : Nesneleri Hareket Ettirebilme
Tam İsim : Lucy Layre
Hayvanı: : Mellow (Tavşan)
Yurt Odası: : Oda 2
Lucy Layre Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Lucy Layre Right_bar_bleue

Para :
Lucy Layre Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Lucy Layre Right_bar_bleue

Lucy Layre Empty
MesajKonu: Lucy Layre   Lucy Layre Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 8:09 pm

25 Ocak Pazar günü...Hava çok soğuktu.Kar tanecikleri yere düşüyordu.Mary Layre ünlü düşünce kadını...Sam Layre ise ünlü bilimadamıydı.Mary'nin karnı gittikçe büyüyordu.Mary'nın birgün çok kötü sancısı tutmuştu.Dayanılacak gibi değil!
Ama o dayanıyordu.Bu çocuğu doğuracaktı.Doktorlar bunun çok tehlikeli olduğunu kaç kere söylemişlerdi,ama nafile.Sam yine özel laboratuar ında deney yapıyordu.Mary evde yalnızdı.Şöminenin başına geçmiş kahvesini yudumluyordu.Oda ne!Sancılar fazlalaşmıştı!Mor montunu ve kahverengi çantasını alarak evden çıktı.Araba kullanacak hali yoktu,yerlerde sürünüyordu,zavallı.Taksiyi gördü hemen önüne atladı.Taksi zar,zor durabildi.Hastaneye gelince çok acı çekiyordu.Doğumhanedeydi.Sam'in hayla haberi yoktu olanlardan.Bir tek Mary biliyordu.Ebe kadın pembe çarşafla bebeği kucağına aldı.Mary'nin yattığı odanın yanına geldi.Mary Ebeyi görünce ufak bir tebbessüm oluştu yüzünde.Mary eli titreyerek bebeğini aldı kucağına.Ona,kızının yani eski kızının ismini verecekti.Lucy Layre.Aradan Bir ay geçmişti.Hayla Sam eve gelmemişti.Mary korkuyordu,ya başına birşey geldiyse.Düşünceleriyle uğraşıyordu.Mary Sam'in en iyi dostu olan Kevin'i aradı.Bir şeyler öğrenmeye çalıştı ama sadece Auros'a gidebildiğini öğrendi.Küçük bebeğini yanına alıp Auros'a geldi.Aradı,taradı bulamadı eşini!Evet,evet başına bir iş gelmişti kesin diye düşünüyordu her daim.Mary Annesi(Poly)nin evinde kalıyordu.Belki de temelli burada kalacaktı.Yıllar geçti.Lucy artık Birinci sınıfa başlayacaktı.Pembe önlüğünü giymiş.Saçlarını ikili bağlamıştı.Küçük şirin çantasına defter kalem koyuyor,arada bir üstünü düzeltiyordu.Annesi ve anneannesi onun küçük ellerinden tutup okula götürüyorlardı.Poly hanım çok zengindi.Kocası Charlie ile hiç anlaşamazlardı.Charlie varlığının hepsini Mary'e bırakıp.Abies şehrine yerleşmişti.Duyduklarına göre yeniden evlenmiş hatta bir çocuğu varmış.Mary eve gelince,ılık bir duş almıştı.Üstünü giyinip camdan dışarı bakıyordu.Aradabirde saate,çünkü Lucy'i okuldan almaya gidecekti.Aa..!Ne görmüştü!Postacıydı!Kesin Sam'dendi.Hemen dışarı çıkıp ellindeki mektupu aldı.Okumaya başladı;
Sevgili Mary,seni çok seviyorum.Burda çok önemli işlere adım atıyorum.O yüzden oraya gelemiceğim.Sen istersen gel.Limadadayım.Bu arada Lucy ne yapıyor...Duydum haberini.Onu öp benim için.........(mektup devam etmekte)
Sam...

Sam kızına bi 10-15 kitap bir tane mor kadife günlük yollamıştı.Lucy eve geldiğinde ise Sam kim diye sormaya başlamıştı!

-----------------Devam Edecek---------------------

5 Puan

Lucy Layre
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lucy Layre
» Lucy Layre