| ODA 4 | |
|
+8Lucy Layre Melody Coophew Bright Cathleen Christina Black Moonlight Topher Ryan Sanorel Lara Ashley Sanorel Allison Melanow 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: ODA 4 Cuma Nis. 17, 2009 7:49 pm | |
| Lara Melody'yi duymamıştı. Odayı iyice aradı. Daha sonras Melody sorusunu yineledi. "Bir şey mi aradın?" Lara şaşkın bir şekilde "Iıı şey arkadaşımı kaybettim de." Melody işin ciddiyetini bilmiyordu ve Lara'nın her zamanki gariplikleinden birini yaptığını düşündü ve "Iı peki o zaman..." dedi. Neredeyse kolejdeki herkes onun garip biri olduğunu düşünüyordu. Bu işin sırrını da öğrenmek istemiyor değildi. | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: ODA 4 Cuma Nis. 17, 2009 8:11 pm | |
| Yemekler çok kötü kokuyor! Moonlight büyük bir hışımla kapıdan içeri girdi. SABAHTAN BERİ AÇIM BEN! Lara çok sinirlendi. Neredesin sen? Cafe'ye indim ama yemekler kokuyor..Açım! Lara sırıttı. Bir de bana sor! Haydi gidelim.. Melody şüphelenmişti.. | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: ODA 4 Cuma Nis. 17, 2009 8:18 pm | |
| Lara Melody'nin şüpheli bakışlarını görmüştü. Ancak görmemiş gibi yaptı. moonlight'a dönerek "Moon canım günlerdir waffle istiyor alalım mı?" Moonlight olur şeklinde başını salladı ve odadan dışarı çıktılar. | |
|
| |
Akoko Kuga Sadaigo
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 29 Özel Güç : İnsanları yaşlandırabilmek Hayvanı: : Bruno (Köpek) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: ODA 4 Cuma Mayıs 01, 2009 7:05 pm | |
| Odada kimse kalmamış gibi gözüküyordu.Akoko daha öhce denemediği bir şey deneyecekti.Buna daha önce ihtiyacı olmamıştı.Ama bu gizemi çözmek isteyenlerden biri de oydu.Bu gizemli olaya belki diğerlerinden bir adım daha yakın olduğu için kendini şanslı hissediyor ve de bu olayı çözmek zorunda hissediyordu.Akok,o Lara'nın dolabını karıştıracaktı!
"Bakayım burada neler varmış...Kıyafet, kıyafet, kıyafet, farklı bişiler olmalı burda aradıklarım bunlar değil, a, şurda bi kutu var.."
Demeye kalmadan Lara ve Moon kahvaltıdan dönmüşlerdi Lara, Akoko'yu görmüştü, Akoko'ysa beyninden vurulmuşa dönmüştü. | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: ODA 4 Çarş. Haz. 10, 2009 10:30 am | |
| "Sen!" Gözleri resmen yerinden fırlayacak gibi olmuştu Lara'nın. Moonlight şaşkın bir şekilde onları izliyordu. Akoko ise çok korkmuştu. "Dolabımı ne cüretle karıştırırsın!" | |
|
| |
Kubby Threms
Mesaj Sayısı : 50 Özel Güç : Mekanik aLetLerLe konuşmak Hayvanı: : Kedi Yurt Odası: : 2. ODa Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: ODA 4 Çarş. Haz. 10, 2009 10:40 am | |
| Kubby odasında yanlız kalmaktan sıkıldığı için en yakın arkadaşlarının odasına gitmeye karar verdi.Odaya girdiğinde merhabadedi ama kimseden bi tepki alamadı çünkü herkes bu çarşaf konusunda konuşuyordu.Kubby onlar tarafından umursanmadığını düşündü ve ArkdaşLar!! Ben geLdim kesin artıkkdiyerek sessizliği sağlamaya çalıştı ve başarıya ulaştı şimdi odada sessizlik hakimdi.. | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: ODA 4 Çarş. Haz. 10, 2009 10:51 am | |
| Moonlight'ın alnından soğul terler akıyordu.Kalbi fırlayacakmışçasına atıyordu.Lara,Akoko'ya çok kötü bakıyordu ve acayip sinirlenmişti.Gözlerinden ateş fışkıracaktı resmen.Akoko titremeye başladı.Çok utanmıştı.Utanmalıydı da!Lara tam nefesini aldı ve çok kötü bağıracakken birden bire Akoko yere yığıldı! | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: ODA 4 Çarş. Haz. 10, 2009 10:56 am | |
| "İyi oldu! Dersini almıştır umarım! Hadi gidelim Moon!" Lara olanları izleyen Kubby'yi itip yanından geçti ve Moonlight ile birlikte odadan çıkıp Caféye gittiler. Lara gerçekten çok sinirliydi. | |
|
| |
Brianna Brownie
| Konu: Geri: ODA 4 Çarş. Haz. 10, 2009 11:25 am | |
| Brianna odaya girdiği anda çılgına döndü. Akoko yerde yatıyordu. Akoko! Kubby, neler oldu burada?! Kubby kekeleyerek, Ca.. Cafeye gittiler. diyebildi. Brianna hızla odadan çıkıp cafeye gitti. | |
|
| |
| ODA 4 | |
|