| Kafeterya-Pinpon Masası | |
|
+2Blair Monster Allison Melanow 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Kafeterya-Pinpon Masası C.tesi Şub. 21, 2009 10:08 pm | |
| | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Kafeterya-Pinpon Masası Salı Şub. 24, 2009 3:10 pm | |
| Etraf bomboştu .. Blair sessiz ortamlara büyük bir hasret duyardı. Evde hizmetçilerin ayak sesleri, barajdan çıkan onlarca araba sesleri derken Blair 15 yaşına gelmişti. Bu yurt hayatında biraz olsun sessiz ortamlarda bulunmak istiyordu...
Kafeteryaya daha 8 yaşındayken ailesi ile gelmeye başlamıştı. Her kafeterya ona küçüklüğünü hatırlatıyordu. İçini çekti, bir masaya oturdu. O sırada kapı gıcırtısı duydu ... | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kafeterya-Pinpon Masası Salı Şub. 24, 2009 3:13 pm | |
| Lara biraz pinpon oynamak için kafeteryaya geldi. Kapı gıcırdıyordu. Bu yüzden içeri girmeden önce bekleyip içeri baktı. İçeride Blair vardı. "İYİ Kİ BİRAZ SESSİZ KALMAK İSTEDİM Dİ Mİ?! LANET KAPI!" Lara bu Blair'ın sessiz ortamda durmak istediğini öğrenince geldiği gibi oradan ayrıldı. | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Kafeterya-Pinpon Masası Salı Şub. 24, 2009 3:16 pm | |
| Arkasını döndü. Lara kapıyı açmış fakat onun sesini duyunca ordan ayrılmıştı. Blair önüne döndü. Umursamadı. Daha sonra kalktı .. Koşarak çıktı ve Lara'ya yetişti .. | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kafeterya-Pinpon Masası Salı Şub. 24, 2009 3:19 pm | |
| Lara "İyi misin? Nefes nefese kalmışsın." Daha sonra onun koşmuş olduğunu fark etti. | |
|
| |
Emily Strange
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hava Tam İsim : Lily Emily Strange Hayvanı: : Kiko(Tavşan) Yurt Odası: : 1. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Kafeterya-Pinpon Masası Salı Şub. 24, 2009 6:11 pm | |
| Kusmuk faciasını atlatıp kendini atacak bir yer arayan Emily kafeteryaya geldi. Kafeteryadan bir soğuk su aldı ve tepesine dikti.Sıcaktan terlemiş gibi gözüküyordu.O sırada kızları fark etti ve onlara ''Merhaba'' dedi.Daha sonra ''Gitmeliyim'' diyerek oradan ayrıldı... | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Kafeterya-Pinpon Masası Salı Şub. 24, 2009 6:54 pm | |
| Emily'nin aniden gelip gitmesi kafalarını karıştırmıştı kızların. Ne sormuştun Lara? Nefes nefese kalmışsın diyordum. Neden koştun ki peşimden? Orda senin geldiğini bilmiyordum.Seni kırdığımı düşündüm. Sorun değil :) Gel, şimdi bir sahlep ısmarlayayım sana ...
Blair tebessüm etti ve Cafédeki garsonun sözünü kullandı. Tabii ki mösyö ... | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: Kafeterya-Pinpon Masası Salı Şub. 24, 2009 8:31 pm | |
| "Zaten aslında beni görmediğini ve kapı gıcırtısına sinirlendiğini düşünmüştüm ve seni rahatsız etmemek için geldiğim gibi gitmeye karar verdim ben de." Lara'nın Smeldy'deki hali Ashley'nin TAM TAMINA karşıtıydı. Eskiden de zıtlardı ama bu kadar da değil. Lara "Off susadım yaa..." diye mırıldandı. Blair "Ama şuan sahlep içiyoruz?" Lara "Aa evet doğru... Ama şeyy benimmm gitmem lazım! Sonra görüşürüz." Lara koşarak oradan uzaklaştı. 3 gündür kan içmiyordu ve çok susamıştı. Ormana gidip Ashley olma zamanı gelmişti. | |
|
| |
Christina Black
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Yetenekleri taklit edebilmek Tam İsim : Christina Sea Black Hayvanı: : Golden Retriever cinsi köpek (Dolly) Yurt Odası: : 4. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kafeterya-Pinpon Masası Çarş. Şub. 25, 2009 9:39 am | |
| Christina Blair'in yanına geldi.Tam da Lara çıkarken gelmişti kızların yanına. "Lara nereye gidiyorsun?" Lara bir yandan da kulağını tutarak "İşim var!" diye kükredi Christina'ya. Christina Lara'nın arada sırada bir kaçık olduğuna inanıyordu. Christina Lara'yı takip etmek için ayağa kalktı. Ancak Blair'i unutmuştu. Blair "Bence yapma aklından geçeni.Yakalanırsan Lara fena ödetir" Christina "Bilmiyorum.Bir gariplik var.Başına bir şey gelmesinden korkuyorum" dedi tedirgin bakışlarla. Garson o sırada Christina'ya birşey içip içmeyeceğini sordu. Christina aklındaki düşüncelerden kurtulamamış biçimde "Bir nescafe lütfen!" dedi. Blair Christina'yı gözlüyordu.Christina ise sadece cama bakmakla yetindi. | |
|
| |
Melody Coophew
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 27 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hastalıkları İyileştirmek Tam İsim : Melody Coophew Hayvanı: : Eflatun [Kedi] Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Kafeterya-Pinpon Masası Çarş. Şub. 25, 2009 9:50 am | |
| Melody, şaşkın bir ifade le Christina'ya yöneldi. "Christina.. Neden Lara ile anlaşamıyorsun? Aranızda br problem mi var?" Christina kendinden gayet emin bir tavırla Melody'ye döndü.. | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Kafeterya-Pinpon Masası Çarş. Şub. 25, 2009 1:32 pm | |
| Bilmiyorum, ama bir gariplik var .. Evet, gariplik ... Blair Christina'yı dürttü. Göz kırptı. Düşünceleri Okumak ... diye fısıldadı. Christina kafasında ampul parlamış gibiydi. Süpersin Blair!! | |
|
| |
| Kafeterya-Pinpon Masası | |
|