| Kumsal ve Deniz kenarı | |
|
+6Moonlight Topher Kubby Threms NeLisia Charmy Emma Singer Ashley Evans Allison Melanow 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Kumsal ve Deniz kenarı C.tesi Şub. 21, 2009 10:08 pm | |
| | |
|
| |
Ashley Evans
Mesaj Sayısı : 23 Hayvanı: : Balık Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Paz Şub. 22, 2009 3:18 pm | |
| Yurda yerleştikten sonra canı sıkılmıştı Ashley'in Bir yerlere gidip gezmek istiyordu. Ve sonunda nereye gideceğine karar verdi deniz kenarına gitmeliydi evet deniz kenarına gitmeliydi dediği gibide gitti.Biraz hava aldıktan sonra OH BE demişti. | |
|
| |
Emma Singer
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 28 Özel Güç : Fiziği kontrl etme o.O Tam İsim : Emma Hayvanı: : Pembe Ejderha[Dişi]-PariS Yurt Odası: : 2.Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| |
| |
Ashley Evans
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Paz Şub. 22, 2009 3:53 pm | |
| Ashley deniz kenarında 1 kız görmüştü. Ve oda yanlızdı.Hata O kızla aynı odada da kalıyorlardı Ashley cesaretlenerek : Me-Merhaba diyebilmişti.Çok iyi anlaştılar Emma'yla..Çok iyi arkadaş oldular. | |
|
| |
Emma Singer
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 28 Özel Güç : Fiziği kontrl etme o.O Tam İsim : Emma Hayvanı: : Pembe Ejderha[Dişi]-PariS Yurt Odası: : 2.Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| |
| |
Ashley Evans
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Paz Şub. 22, 2009 4:04 pm | |
| Emma ile uzun uzun konuşmuştu Ashley Emma'yla arkadaş olduğu için çok mutluydu... Daha sonra çevreyi tanımak istediler... Ve dolaşmaya karar verdiler... Deniz kenarından Alışveriş Merkezi'ne doğru gitmeye başladılar | |
|
| |
NeLisia Charmy
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 27 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Maddelerin görüntülerini değiştirmek Tam İsim : NeLisia Charmy Hayvanı: : Kedi - Essema Yurt Odası: : 2 No'lu oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Paz Şub. 22, 2009 9:10 pm | |
| NeLisia kedisiyle birlikte buraya gelmişti. Aynı odada yada aynı yurtta olduğu birkaç arkadaş edinmek istiyordu. İki kızla karşılaştı. Bunlar Ashley ve Emma'ydı. Kısa bir muhabbetten sonra NeLisia kedisinin ısrarlarına karşı koyamayarak kedisini takip etmek zorunda kaldı. Çünkü kedisi güçlüydü ve onu çekiyordu. Emma ve Ashley'e veda ederek ayrıldı oradan NeLisia.Alışveriş merkezine doğru gidiyorlardı. Yolda Kubby ile karşılaştı. Kubby'nin ona yurt ve burasıyla ilgili gerekli bilgileri vermesi gerekiydu. Bu yüzden NeLisia'nın arkasından hemen çıkmıştı. Arayarak onu bulmuştu. | |
|
| |
Kubby Threms
Mesaj Sayısı : 50 Özel Güç : Mekanik aLetLerLe konuşmak Hayvanı: : Kedi Yurt Odası: : 2. ODa Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Paz Şub. 22, 2009 9:14 pm | |
| [color:2c82=redOhh sonunda buldum seni]dedi kubby.ardından beraber bir alışveriş merkezine girdiLer...Aaa bu makine çaLışmıyor hemen düzeLtmeLiymdedi ve bu sırada pot kırdığını anLadı NeLisia onun gücünü biLmiyordu ama artık herşey için çok geçtii....... | |
|
| |
Kubby Threms
Mesaj Sayısı : 50 Özel Güç : Mekanik aLetLerLe konuşmak Hayvanı: : Kedi Yurt Odası: : 2. ODa Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Paz Şub. 22, 2009 9:15 pm | |
| [color:01ff=redOhh sonunda buldum seni]dedi kubby.ardından beraber bir alışveriş merkezine girdiLer...Aaa bu makine çaLışmıyor hemen düzeLtmeLiymdedi ve bu sırada pot kırdığını anLadı NeLisia onun gücünü biLmiyordu ama artık herşey için çok geçtii....... | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Çarş. Şub. 25, 2009 7:56 pm | |
| - Hastane bölümünün devamı.Moonlight hastaneden gizlice ayrılır. -
Dolunay,yakamoz ve denizin dalgaları.Yüzüne vuran tatlı ve serin bir rüzgar.Moonlight'ın ağlamaktan gözünde yaş kalmamıştı.Boğazında bir düğüm vardı,acı çekiyordu,hem de çok... Şarkısını mırıldanmaya başladı... Yıldızlar parladıkça sevildiğini bilmelisin Hisset ki yıldızlar daha da parlasın etraf ışıkla dolsuun... Hıçkırıklarla birlikte şarkının devamı da ay ışığının denizdeki yansımasının bozulması gibi bozuldu.. Denizde bir kıpırtı vardı.Balıklardı bunlar.Ne güzel..Onlar hiç yalnız değiller.. diye fısıldadı kendi kendine Moonlight...Yerden bir taş aldı ve sinirle denize fırlattı.Sonra kıyafetlerine bile önem vermeyip denize doğru yürüdü.Denize girdi.Yürüdü,yürüdü..Soğuğa aldırmıyordu.Hissettiği acının yanında üşümüyordu bile.Su artık burnuna kadar gelmişti.Moonlight yavaşça ilerledi... Arkadan yüzerek gelen birinin sesi duyuldu.. Sen de mi benimle aynı şeyi düşünüyordun?! | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Çarş. Şub. 25, 2009 8:14 pm | |
| Moonlight arkasına dönmedi ama sesinden kim olduğunu anladı. Lara onu hızla sudan çıkardı. Karanlıkta ikisinin de yüzü görünmüyodu. "Beni nasıl buldun?" diye sordu. "Öncelikle bir şey söylicem. Ryan iyileşicek. Ben de ilk önce intihar düşündüm ama sonra vazgeçtim... Çünkü eğer inanmazsak iyileşemez. 2.si vampir iç güdüleri." Moonlight dikkatle Lara'ya dönüp baktı. Ay ışığı yüzüne vuruyordu ve o Lara değildi, Ashley'di! "Ne?! o... s- am- nas-?" Moonlight koşarak ayağa kalktı. "Ama nasıl olur?! Eğer ölürse katili sen olmuş olucaksın! Bunu herkese söylicem! Toplanıp seni öldürcez! Hatta daha kötüsünü yapıcaz!!!" Ağlayarak koşmaya başladı. Koşarken taşa takılıp denizin taa en derin yerlerine düşerken Ashley onu uçarak tuttu ve yakaladı. Bir ağacın tepesine çıktılar. "Biliyorum ama o ben değildim kendimi kontrol edemedim! Ben bir vampirim ne beklersin ki?! Edward da az kalsın tutamıyodu!" Ashley her ne kadar Lara'nın zıttı olsa bile yine saçma esprilerden kurtulamıyordu. | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Çarş. Şub. 25, 2009 8:21 pm | |
| Moonlight elinde olmadan sırıttı.Sonra içindeki korkuyu yenerek Kimse bilmeyecek yani..? diyebildi ince ve titrek bir sesle..Ashley,Moon'un korktuğunu anlamıştı.Elini tuttu.Moonlight hemen elini çekti.Ashley'in eli buz gibi ve sertti.Ashley Üzgünüm,bazen vampir olduğumu unutuyorum! Vampir olmak..Ne garip geliyordu kulağa.Ashley dilini dudaklarında gezdirdi.Karnı acıkmış olmalıydı.Burada kal! diye kükredi.Hızla uçarak uzaklaştı...Anlaşılan Moon'a karşı artık kendini kontrol edebiliyordu.Fakat bu kontrolü karşısındaki ayıyı görmesiyle kaybedecekti. Moonlight gözleri dolu bir şekilde ayının ölümünü izledi... | |
|
| |
Emily Strange
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hava Tam İsim : Lily Emily Strange Hayvanı: : Kiko(Tavşan) Yurt Odası: : 1. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Çarş. Şub. 25, 2009 8:28 pm | |
| Emily Moonlight'ı aramak için dışarı çıkmıştı.Etrafta gezinirken çığlıklar ve uçan birşey görünce koşarak o yöne geldi.Geldiğinde orada kimsenin olmadığını fark etti.Ama bir şey gördüğüne emindi...
-temammıdır kaptan :D-
En son Emily Strange tarafından Çarş. Şub. 25, 2009 8:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Çarş. Şub. 25, 2009 8:32 pm | |
| Ashley geri geldi. Sonra Moonlight'ın korkmaması için Lara oldu. "Oww kör olduuummm... İnsan olunca gözler keskinliğini kaybediyor." Sonra güldü. "Aslında normalde kontrolümü sağlıyabiliyorum. Ama uzun süre boyunca kan içmemiştim. O yüzden kontrolümü kaybettim." Bir süre duraksadı! "HEMEN GİDİYORUZ! GEL BENİMLE! Ryan ölmek üzere!!!!!!!!!!" Tekrar Ashley oldu ve kimse görmeden uçarak gittiler. Ashley kimse görmeden tekrar Lara oldu. İkisi de ağlamaya başladı.
-emine yazdı-
(emine sen moonlightı görmemiş ol havada uçan bi kuş gibi bişey görmüş ol olur mu? xD) | |
|
| |
Ryan Sanorel
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Hayvanı: : Smurf the Golden Retriever Yurt Odası: : Oda 3 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Çarş. Şub. 25, 2009 8:34 pm | |
| Emine Ryan'ın uyandığı ancak sonra kriz geçirdiğini söyleyip yardım istemek için Moon ve Lara yı aramaya çıkmıştı. Sonra başta Moonlight sandığı şeyin kuş olduğuna karar verip hızla yoğun bakıma döndü.
-devamı yoğun bakım odasında- | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Paz Mart 22, 2009 9:24 pm | |
| Lara ve Moonlight ormandan buraya gelmişlerdi. Lara "Evet Moonlight!!! Artık nerede kaldığımızı söyler misin? Şu sıralar aklım o kadar karmaşık ki her şeyi unutuyoruum!!!" Lara bunu söylerken gayet ciddiydi. Hatta Moon'u biraz korkutmuştu. Moon "Tamam sakin ooll!!!" Lara güldü ve konuşmaya başladılar. | |
|
| |
Moonlight Topher
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Salı Mart 24, 2009 11:54 am | |
| Ne konuşmamız gerekiyor? Moonlight düşünceliydi.Gözlerini tek bir noktada kilitlemişti.Lara tek kaşını kaldırdı.Bu soru onu şaşırtmıştı. Bilmiyormuş gibi yapma,sabahtan beri seninle bunu konuşmak için uğraşıyorum..Ama ağzından tek bir kelime bile alamadım.. Moonlight konuşmazsa bu vampirin ona daha fazla kızacağının farkındaydı.Lara parmağını Moonlight'ın boynunda gezdirdi.Moonlight tedirgin oldu..Bunu fark eden Lara gülmeye başladı. Merak etme Moon!Kendimi insanların boynuna alıştırmaya çalışıyorum..Her yeni öğrenci geldiğinde sarılırken gözüm boyunlarında takılıp kalmasın diye! Moonlight güldü..Onunla her buluşacağında tonla parfüm sıkıp kendi kokusunu hissettirmemek zorunda kalmayacağına seviniyordu! Sorun nedir Lara? Sorun şu,Ryan ve Danch.. Ne bilmek istiyorsun? Her şeyi. Peki o halde.Ryan'dan hoşlanıyordum. Sonra parmaklarıyla tırnak işereti yaptı. "Hoşlanıyordum." Lara'nın yüz ifadesi devam et der gibiydi..Moonlight devam etti. Danch ilr tanıştıktan sonra ona hissettiğim tüm duygular donup kaldı sanki..Ryan benimle tek bir kelime etmiyor..Ortak özelliklerimiz çok az..Ama Danch kolay sevilen biri..Aklıma gelen her şeyi onunla konuşabiliyorum! Lara abisinin gıcığın teki olduğunu biliyordu,ama başkalarının böyle düşünmesine katlanamazdı. Yani? Lara'nın sesi titrek ve endişeliydi.Moon derin bir nefes aldı. Yani Ryan ile ben birlikte olamayız Lara...Hiçbir ortak noktamız yok anlıyor musun? Yani şey..Donut'tan başka! Lara ister istemez sırıttı.Sonra o donut kovalamacasının ardından olan "kan"lı olayları hatırlayıp tekrar buz gibi oldu. Moonlight Lara'nın ne düşündüğünü anlamış gibi, Kendini insan kanına da alıştırmalısın! dedi..Konuyu değiştirmeye çalışıyordu.Fakat Lara buna hiç niyetli değildi! | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Salı Mart 24, 2009 6:06 pm | |
| "Konuyu değiştirmeyelim!" Lara sinirlenmişti. Moonlight bunu her zamanki oyunculuk sanmıştı ama Lara ciddiydi. "Ben şunu anlayamadım. Ashley Ryan'ı ısırdığı zaman hiç böyle değildin." Lara, Ashley'den kendisi gibi değil sanki çok farklı birisiymiş gibi söz ediyordu. "Ama o zaman Danch yoktu." Moonlight bunu söylerken gözlerini devirdi. Birinin yüzüne karşı Danch diyemiyordu. bunu söylerken biraz utanıyordu. Kısa bir sessizlik oldu. "Danch ne biçim bir isim? Affedersin ama biraz... Hatta tamamen kıroca! Anlamı ne?" Moonlight bu soru karşısında çok şaşırmıştı. Lara'nın sinirden köpüreceğiin sanıyordu. Ama yanılmıştı. "Umm... Şey... Bilmiyorum..." Moonlight o sırada LAra'nın çok garip biri olduğunu düşünmeye başladı. Davranışları ve duyguları şekilden şekle giriyordu. Önceleri Ryan'dan nefret ederken şimdiğ onun koruyucusu olmuştu, daha 2 dakika önce sinirliyken ise şimdi gayet sakin bir şekilde kocaman gözlerini açmış Moonlight'ın kocaman gözlerine bakıyordu. Bu ilk değildi. Genellikle böyle oluyordu. | |
|
| |
Brianna Brownie
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Çarş. Mart 25, 2009 10:10 am | |
| O sırada Brianna göründü. Kızlar; konuşmanızı böldüğüm -ne biçim kelime- için özür dilerim ama, Larayla konuşmalıyım. Lara meraklandığını fark ettirmemeye çalıştı. Moonlight'sa içinden binlerce kez Bri'ye teşekkür ediyordu. Evet? Brianna konuşmada Lara'nın yüzüne baktı. Sonra kolundan tutup Moon'un onları duyamayacağı bir yere götürdü. Bu ne demek Lara? Sırrımızı bütün dünya bilsin mi istiyorsun? Lara afallamıştı. Özür dilerim Bri ama en iyi arkadaşımdan bunu saklayamazdım. En iyi arkadaşın mı? Senin en iyi arkadaşın benim Lara! Yıllar geçse de hep dost olmaya yemin etmedik mi? Sana avlanmayı öğretmedim mi? Özür dilerim... Sadece sensiz geçen günlerimde dertleşecek bir arkadaşa ihtiyacım vardı. Ne konuşuyorsunuz kızlar? Moon'un sesiyle ikisinin de yüzünü soğuk bir ifade aldı. Hiç Moon. Sadece konuşuyoruz. Lara tedirgindi. Bri'yse tam bir vampir gibiydi. Biliyorum... Herşeyi. "Bildiğini biliyorum..." Bri duyulmayacak kadar sessizdi. Sorun şu ki Moon, Bri senin sırrımı öğrenmenin kurallara aykırı olduğunu söylüyor. Moon başını öne eğdi ve... | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Çarş. Mart 25, 2009 8:47 pm | |
| -duygucum msnde yazdıklarıma göre rpni editlersen sevinirim- | |
|
| |
Moonlight Topher
| Konu: Geri: Kumsal ve Deniz kenarı Perş. Nis. 09, 2009 8:40 pm | |
| Moonlight birden bire göğsünde bir ağrı hissetti.Midesi yanmaya,başı dönmeye başladı.Hayır,burada,şimdi bayılamazdı..Yine tüm dikkatler üzerinde olacaktı.En nefret ettiği şeydi bu..Yapamazdı.Ama ağrısı o kadar sertti ki,dayanamadı ve gözleri doldu.Lara,Moonlight'ın kan çanağına dönen gözlerine baktı. İyi misin Moon? Moonlight hayır der gibi kafasını salladı..Brianna ve Lara aynı anda söylediler.. Hadi,gidiyoruz!
-devamı yurt odalarında- | |
|
| |
| Kumsal ve Deniz kenarı | |
|