| SohBet | |
|
+17Nancy Brown Lucy Layre Melody Coophew Bright Cathleen Christina Black YoSsHia Parth Moonlight Topher Debbie Someny Lara Ashley Sanorel Lucianna Lyn Mirano Emily Strange Emma Singer Ashley Evans Amane Ty Lee Light Blair Monster Allison Melanow Kubby Threms 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: SohBet Paz Şub. 22, 2009 10:28 pm | |
| benle ilgileniyolar hıh | |
|
| |
Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| |
| |
YoSsHia Parth
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 27 Özel Güç : Metal elementi Tam İsim : Yosshia Parth Hayvanı: : Kedi Puan : Para : Kayıt tarihi : 23/02/09
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 9:55 am | |
| Aranızı yapcaz amma :D sen imvuda danchla çıkmıyomuydun | |
|
| |
Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| |
| |
Christina Black
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Yetenekleri taklit edebilmek Tam İsim : Christina Sea Black Hayvanı: : Golden Retriever cinsi köpek (Dolly) Yurt Odası: : 4. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 2:41 pm | |
| Hastayım bu yüzden okula gitmedim | |
|
| |
Allison Melanow
| |
| |
Christina Black
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Yetenekleri taklit edebilmek Tam İsim : Christina Sea Black Hayvanı: : Golden Retriever cinsi köpek (Dolly) Yurt Odası: : 4. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 2:46 pm | |
| Bu bir tesadüf olamaz yoksa biz...yoksa biiz ikiz miyiiiğğğz | |
|
| |
Allison Melanow
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 2:48 pm | |
| | |
|
| |
Christina Black
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 2:51 pm | |
| Hemen de Türk filmine bağlıyoruz olayı | |
|
| |
Kubby Threms
Mesaj Sayısı : 50 Özel Güç : Mekanik aLetLerLe konuşmak Hayvanı: : Kedi Yurt Odası: : 2. ODa Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 4:01 pm | |
| yoksa sizz nee | |
|
| |
Emily Strange
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hava Tam İsim : Lily Emily Strange Hayvanı: : Kiko(Tavşan) Yurt Odası: : 1. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 6:38 pm | |
| Nayırr nolamazzz senin annen bir melekti Ec | |
|
| |
Allison Melanow
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 6:38 pm | |
| hala Melek | |
|
| |
Emily Strange
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hava Tam İsim : Lily Emily Strange Hayvanı: : Kiko(Tavşan) Yurt Odası: : 1. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 6:48 pm | |
| Yaa nedemezsin Dün bi gittim millet rp yapmış ne iş :D | |
|
| |
Bright Cathleen
Mesaj Sayısı : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : İstediği nesnelerin içine girebilme (sadece nesnelerin,canlıların değil) Tam İsim : Bright Cathleen Hayvanı: : Kedi (AngeL) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 23/02/09
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 8:36 pm | |
| | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 9:31 pm | |
| 1) 39.2 derece ateşim çıktı 2) serum bağladılar 4) 4 saat hastanede kaldım 5) kan aldılar (AB Rh+ çktıııığğğmmmm ) 6) başım döndü gözüm ve başım ağrıdı bacağım hala ağrıyo ve burnum akıyo, sesim çıkmıyo 7) bilmem ne virüsü kapmışım xD 8) artık okula gidip gitmediğimi anlarsınız xD | |
|
| |
Allison Melanow
| |
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 10:05 pm | |
| hehehe eet :D :D :D hem de bu hastalığın başlangıç gününde (bu kadar fena dğeildim tabi o zaman xD ) dersanede sınava girdim ve genelde 1. oldum YAY MEE!!!! | |
|
| |
Allison Melanow
| |
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 10:14 pm | |
| ecmel biz aynı yıl doğmadık mı sen nasıl sıçan oluyosun da ben domuz oluyorum xD | |
|
| |
Allison Melanow
| |
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: SohBet Ptsi Şub. 23, 2009 10:18 pm | |
| benim bildiğim yıla bağlı xD off ben ise okula gidebilmek istiyorum bu hastalığı çekmektense okula giderim daha iyi xD | |
|
| |
Allison Melanow
| |
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| |
| |
Emily Strange
| Konu: Geri: SohBet Çarş. Şub. 25, 2009 5:34 pm | |
| Bu gün okulu astımm | |
|
| |
Lucianna Lyn Mirano
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Duyguları Kontrol Etmek Tam İsim : Lucianna Lyn Mirano Hayvanı: : Köpek ^^Puffy^^ Yurt Odası: : Oda1 Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: SohBet Çarş. Şub. 25, 2009 6:16 pm | |
| okul çok sıkıcı bugün tek-tasarımda yapım kuşağğındayız hoca çıldırmış sanki bize icadı yapın sonra ona site açın tanıtın paketleme yapın videosunu çekin daha neler neler allahım sanki mucidiz biz ya... | |
|
| |
| SohBet | |
|