Smeldy RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Smeldy RPG

Smeldy-Lamydore RPG

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Lara Ashley Sanorel

YazarMesaj
Lara Ashley Sanorel

Lara Ashley Sanorel

Kadın
Özel Güç : Görünmez Olma
Tam İsim : Lara Ashley Sanorel
Hayvanı: : Kedi (Lady)
Yurt Odası: : Oda 4
Lara Ashley Sanorel Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Lara Ashley Sanorel Right_bar_bleue

Para :
Lara Ashley Sanorel Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Lara Ashley Sanorel Right_bar_bleue

Lara Ashley Sanorel Empty
MesajKonu: Lara Ashley Sanorel   Lara Ashley Sanorel Icon_minitimePaz Şub. 22, 2009 7:09 pm

Selam! Ben Lara! Hikayelerimiz abim Ryan Sanorel ile paralel olacak. Ve sık sık yenilenicek.

https://smeldyrpg.yetkin-forum.com/karakter-tanmnz-f21/ryan-sanorel-t84.htm#379

13 yaşındayken, Lara'nın hala daha çıktığı çocuk Brian onu kendilerine Wellis adını verdikleri bir grupla tanıştırdı. Yaşadıkları mağara Smeldy'nin yakınlarındaki bir ormanın içindeydi. İçerisi yarasalarla doluydu. Yarasalar Lara'ya saldırmaya çalıştı ama Brian Lara'nın onunla birlikte geldiğini söyleyince saldırmayı durdurdular. Daha sonra onu Lord ile tanıştırdı. İlk başta Lara, onun ne Lord'u olduğunu anlamamamıştı ancak sonra konuşmalarından, kitaplarda okuduklarına göre vampir olduklarını anladı. O an iki vampirle birlikte duruyordu. Vampirlere karşı her zaman ilgisi olmuştu ancak o an korkmadı desek yalan olur. Vampir dilini tam bilmiyordu ama konuşmalarından onu vampir yapmak istediğini anlamıştı. Oradan kaçmak istedi ama buna karar verdiği sırada konuşmaları bitmişti. Artık kaçması olanaksızdı. Brian'dan da ayrılmak istemiyordu, çünkü o çok şeker biriydi. En sonunda mağaranın olduğu yerden ayrıldılar ve mağaranın dışına çıktılar. Brian:

- Lara... Sana söylemem gereken bir şey var.
- Neymiş o?
- Uzun süredir seni takip ediyordum. Davranışların tam bize uygun. Yani sen harika bir vampir olabilirsin.
- Nasıl yani?
- Acımasızın, kararlısın, aklına koyduğunu yapıyorsun. Bir vampirde bundan daha iyi ne olabilir ki?
- Ama sırf kanla beslenmek ve gündüzleri dışarı çıkamamak bana uygun değil.
- Bu halledilebilir. Bunun için bir iksir gerekiyor. Ben o iksiri içtim ve gördüğün gibiyim. Vampir olursan normalden çok daha güçlü ve hızlı olabilirsin. Kimse sana bir şey yapamaz ve vereceğim kolye sayesinde sana her zaman yardım edebiliriz.
- Peki...
- Ama bunu kimsenin bilmemesi gerekiyor ve de eğitim alman gerek.
- Ne eğitimi?
- Hem dil hem de güç. Bazen savaşlar oluyor.
- Bu harika! Ama şimdiden söyliyim, yeni manikür yaptırdım.
- Tamam şimdi sana bir iksir vericem. Bu iksiri yarın gece yarısı tam 12.00de içmen gerekiyor. Ama unutma! Bir dakika bile erken veya geç içmemelisin. Yoksa başka bir şeye dönüşürsün!

Daha sonra Lara'yı evine bıraktı ve vedalaştılar. Lara içeri girdi, girişte babasını gördü ve elinde gitarı şarkı söylüyordu.

- Çocuklarım evde yook...
Artık rahatıım...
Evde kimse yook...
Elimde gitarıım...

Burnumu karıştırsam kimse görmez!
Donla gezsem deeee!!!
İstersem p*rt da yaparım!
Ama kimse, kimse görmez!

- Babaa!!! İğrençsin!!! Bir daha eve gelirken kapıyı çalıcam!!!

Lara bunları diyerek yukarı çıktı. İksiri dolabına koydu. Tam dolabı kapattığı an abisi Ryan geldi.

- Jölemi sen aldın biliyorum ver!
- Öff! Bende değil git ya!!!
- Ver şunu!
- Öff iyi al be!

Daha sonra Lara sıkılıp alışveriş merkezine gitti.

Dediğim gibi devamı gelicek ve hikayelerimiz Ryanla paralel olacak ve de devamı gelecek.

5 puan

Lara Ashley Sanorel
1 sayfadaki 1 sayfası