| Ormanın Girişi | |
|
+7Danch Someny Daisy Lizzy Ramelov Amane Ty Lee Light Blair Monster Melody Coophew Christina Black Allison Melanow 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Ormanın Girişi Ptsi Şub. 23, 2009 1:08 pm | |
| Ormanın girişinde büyük bir tabela bulunur ve oturulacak yerler vardır.
RP YAPILABİLİR | |
|
| |
Christina Black
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Yetenekleri taklit edebilmek Tam İsim : Christina Sea Black Hayvanı: : Golden Retriever cinsi köpek (Dolly) Yurt Odası: : 4. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Ptsi Şub. 23, 2009 2:44 pm | |
| Christina yurtta çok sıkılınca ormana gelmeye karar verdi.Orman en azından biraz sakin olurdu.Ormanın girişindeki banklardan birine oturdu.Kuşların cıvıltılarını,ağaçların hışırtılarını dinledi bir süre..Bu sesler ona huzur ve rahatlık veriyordu.Derin bir nefes aldı.Temiz,muhteşem bir havaydı.Derinlere daldı.Bu derinliği tanıdık ve ince bir ses bozdu... | |
|
| |
Melody Coophew
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 27 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hastalıkları İyileştirmek Tam İsim : Melody Coophew Hayvanı: : Eflatun [Kedi] Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Çarş. Şub. 25, 2009 8:26 am | |
| "Selam" diyordu Melody, Christina'ya.. "Senin de mi canın sıkıldı yurttan?" "E..vet" Biraz gerilmişti Christina. Ama Melody aldırmıyordu. Hemen aklından geçenleri Christina'ya söylemeye başladı. "Hey! Ormanın derinliklerine gitmeye ne dersin? Belki bir kaç resim de çekeriz?" "Eheh... Sen gitsen daha iyi olacak.. B...B...B...een........." "Demek korkuyorsun. Hahah! Tamam o halde ben gidiyorum, sana yi eğlenceler!" dedi ve ordan hızla koşmaya başladı... | |
|
| |
Christina Black
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Yetenekleri taklit edebilmek Tam İsim : Christina Sea Black Hayvanı: : Golden Retriever cinsi köpek (Dolly) Yurt Odası: : 4. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Çarş. Şub. 25, 2009 9:30 am | |
| Christina bunun kendine de iyi geleceğini de düşünerek "Duuur!" diye bağırdı arkasından.Melody durdu. Christina her zamanki ses tonunda "Ben de geliyorum" dedi ve beraber koşarak ormanın derinliklerine daldılar. | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Çarş. Şub. 25, 2009 1:23 pm | |
| Blair, önceki gün gittiğide ormanın derinliklerine dalmıştı. Vahşi Hayvanların bulunduğu bölge tabelasını görünce ürküp yurda geri dönmüştü. Ormana yeniden geldi ve girişteki masalardan birine oturdu.Etrafta kimsecikler yoktu. Oturdu ve bekledi ..
... | |
|
| |
Amane Ty Lee Light
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Ses Dalgaları Tam İsim : Amane Ty Lee Hayvanı: : Yarasa Yurt Odası: : Oda 1 Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Çarş. Şub. 25, 2009 1:44 pm | |
| Blair'in ormana girdiğini gören Amane koşarak yanına geldi ve '' Olanları duydunmu? '' dedi.Blair hayır anlamında başını salladı ve Amane olanları anlattı.İkiside anlatım bitince vahşi hayvanlar tabelasına bakarak titrediler o sırada arakdan biri ''Selam'' dedi bağırarak kızlar yerinden sıçramışlardı. | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Çarş. Şub. 25, 2009 1:54 pm | |
| Korkudan arkalarına bakamadılar. Yavaş yavaş yerlerine oturan kızlar birbirlerine baktılar. Kafalarını birden vahşi hayvanlar tabelasına çevirdiler ve koşarak ormandan ayrıldılar.
... | |
|
| |
Daisy Lizzy Ramelov
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Çok Hızlı Koşmak Tam İsim : Daisy Lizzy Ramelov Hayvanı: : LoveLy(drop) Yurt Odası: : oda 5 Puan : Para : Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Ormanın Girişi C.tesi Şub. 28, 2009 7:01 pm | |
| koştukLarını gören Daisy kızlara güçlü bir sesLe "kızLar noldu da koşuyorsunuz [b]" dedi bu sesi duyan kızLar aniden durduLar ve Daisy nin yanına gittiler Melody oLanları anLattı ve Daisy ile birlikte ormandan çıktılar | |
|
| |
Danch Someny
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Salı Mart 03, 2009 3:37 pm | |
| Danch ıslık çalarak geziniyordu.Belli oluyordu burayı çok beğenmişti.Bir köşeye oturarak etrafa bakındı temiz havayı içine çekti çekti.. | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Salı Mart 03, 2009 3:40 pm | |
| Moonlight Lara'nın sinirini ve kavgalarını artık çekemeyecek duruma gelmişti.Biraz kafa dinlemek için ormana gitmeyi düşündü.Ormanın girişinde ıslık çalarak gezinen sempatik birini gördü. Tanışmalıyım hemen! diye içinden geçirdi ve yanına gitti.. Merhaba! | |
|
| |
Danch Someny
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Salı Mart 03, 2009 3:48 pm | |
| Danch arkasını döndü ve büyülenmiş gibi ''Me-Merhaba'' dedi.Moonlight hemen konuşmaya girişti.''Ben Moonlight''Danch sanki başka bir dünya'da gibi hissetti kendini ''Ben Danch memnun oldum Moonlight''dedi. | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Salı Mart 03, 2009 3:52 pm | |
| Danch,Moonlight'ı birkaç dakika boyunca izledi.Moonlight : "Okula hoşgeldin Danch!" dedi.. "Hangi odada kalıyorsun?" Danch : "Henüz bilmiyorum..Ama kolejde erkekler için tek oda var sanırım.." Moonlight tereddüt etti.Danch ve Ryan aynı odada kalacaklardı! | |
|
| |
Danch Someny
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Salı Mart 03, 2009 3:58 pm | |
| Danch Moonlight'in birşeylere sıkıldığını anladı.''Birşey mi oldu?''dedi.Moonlight:''Yoo hayır.İstersen ormanın derinliklerine gidelim''dedi.Danch''Olur tabii''dedi ve oradan uzaklaştılar. | |
|
| |
İsabellla Spacy
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 32 Rütbe : Öğrenci Tam İsim : Isabella Space Hayvanı: : Kitty (kedi) Yurt Odası: : 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 26/02/09
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Paz Mart 08, 2009 1:10 pm | |
| isabella yürüyüşe ihtiyacı olduğunu düşünüp yurttan buraya geldi.Biraz nefes egzersizi yapıp ormanın derinliklerine doğru yol aldı. | |
|
| |
Moonlight Topher
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Cuma Nis. 17, 2009 8:28 pm | |
| Moonlight ve Lara yürürken Moonlight'ın karnı sessiz bir şekilde (!) guruldadı.Moonlight Lara'nın fark etmemiş olacağını umdu.Fakat anladığı Lara'nın surat ifadesinden okunuyordu. Ah,üzgünüm!Senin bir insan olduğunu bazen unutuyorum .. Senin yemek yeme daha "önemli" . Moonlight Lara'ya kıpkırmızı bir surat ifadesiyle baktı. En azından biz açlıktan çıldırıp etrafa saldırmıyoruz.. İkisi de gülüşerek ormanın derinliklerine ilerlediler. | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Cuma Nis. 17, 2009 8:34 pm | |
| "Aslında ben de insanım. Yani normal yemek yiyorum. Ama kan içmekten dolayı uzun süre acıkmıyorum." dedi Lara Moonlight ile birlikte ormana doğru yürürken. Moonlight biraz şaşırdı. "Peki neden o zaman kan içiyorsun?" "Hani kedilerin mart ayı olur ya, üreme ayları. Sadece o zaman ürerler. Bizim de kana susama zamanlarımız ağustos ve eylül zamanları oluyor. Kansız duramıyoruz. Yoksa bu kadar sık cinayet işlemem." dedi Lara ve güldü. Lara'nın gayet düzgünbir şekilde gülmesine rağmen Moonlight bunu zihninde cadı kahkahası olarak canlandırdı ve bir an korkudan yutkundu. | |
|
| |
NeLisia Charmy
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 27 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Maddelerin görüntülerini değiştirmek Tam İsim : NeLisia Charmy Hayvanı: : Kedi - Essema Yurt Odası: : 2 No'lu oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Ormanın Girişi Cuma Nis. 17, 2009 9:08 pm | |
| NeLisia pastasını yerken nereye geldiğini fark etmemişti. Ormanın girişindeydi. Fakat buna aldırmadı. Pastasını yiyerek yoluna devam etti. Bir sürü kişinin yanından geçti ama tabii fark etmedi. Pastasına o kadar dalmıştı ki... | |
|
| |
| Ormanın Girişi | |
|