| Kapalı Basketbol Salonu | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Kapalı Basketbol Salonu Ptsi Şub. 23, 2009 1:17 pm | |
| | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kapalı Basketbol Salonu Ptsi Şub. 23, 2009 10:17 pm | |
| Bright'ın işi çıkmıştı. O yüzden Lara yalnız kalmıştı. Brian'dan azcık bir şey basketbol öğrenmişti. Hemen basketbol sahasına gitti. "Aa Bright ve Brian isimleri ne kadar çok benziyor." diye düşündü. Eline bir basket topu aldı ve 50 atışın sadece 28ini potadan geçirebildi. Yoruldu ve dinlenmek için için sahanın oradaki oturma yerlerinden birine oturdu. | |
|
| |
Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Geri: Kapalı Basketbol Salonu Ptsi Şub. 23, 2009 10:23 pm | |
| Allison tekvando salonundan çıkıp basketbol salonuna girdi. içeriden top sesleri geliyordu. Lara banklarda oturuyordu. Allison sessizce yanına gitti. Onu farkedememişti. Elini Lara'nın omzuna koyduğunda Lara yerinden sıçradı. "Heey! Beni korkuttun. Benim gücüm görünmez olmak ama sen benden daha görünmezsin sanırım." Allison gülümsedi. "Bugün bunu söyleyen 2. kişisin. Aslında çok sessizimdir." Lara içini çekti. "Nasılsın?" diye sordu. Allison onun yanına oturdu. " Fena değil-şöyle böyle. Sen?" "Şöööyyle-böööyyle." diyerek dalga geçti Lara. Kızlar kahkahalar atmaya başladılar. Allison konuştu: "Eee... Anlat bakalım... Neler var,neler yok..." | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kapalı Basketbol Salonu Ptsi Şub. 23, 2009 10:36 pm | |
| "Hiç işte ne olsun. Okulların açılmasını bekliyorum bu süreçte de yeni arkadaşlar ediniyorum. Ama birçok kişi bana garip davranıyor. Nedenini bilmiyorum. Sen de geçen gün garip davranıyordun. Neyse seni de kendi dertlerimle üzmek istemiyorum." Lara gülümsedi. Buraya geldiğinden beri hayatında hiç gülümsemediği kadar çok gülümsemişti. "Sen neler yapıyorsun?" | |
|
| |
Allison Melanow
| Konu: Geri: Kapalı Basketbol Salonu Ptsi Şub. 23, 2009 10:48 pm | |
| "Aslında kötü davranmıyordum. Sadece sende garip birşeyler hissetmiştim." Laranın yüzü soldu. "Fakat artık anlıyorum ki her yeni gelene böyle oluyor." Gülümsedi. Lara konuştu: "Belki de haklısındır." Allison Lara'ya sarıldı. "Umarım buraya alışmışsındır." Lara birden titredi. Allison kollarını gevşetti ve yüzünü geri çekti. "Üşüdün mü?" "Yo.. hayır üşümedim.." "Eğer üşüseydin ateş yakabilirdim de.." Allison küçük bir kahkaha attı. | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: Kapalı Basketbol Salonu Salı Şub. 24, 2009 10:21 am | |
| "Aslında birine veya yorgana sarıldığımda ısınma şeklinde titrerim." dedi Lara. Bu biraz saçmaydı ama gerçekti. Allison Lara'nın yüzüne garip garip baktı. Daha sonra ikisi birden güldüler. "Şakaydı bu di mi?" "Hayır gerçek." Lara bunu derken ciddiydi. Anormal biri gibi görünmek istemiyordu ama yalan da söylemek istemiyordu. İnsanların onu olduğu gibi sevmesini istiyordu. | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Kapalı Basketbol Salonu Salı Şub. 24, 2009 7:10 pm | |
| Blair 1.62 lik boyunu 4 yıl boyunca gittiği basketbol kursuna bağlıyordu.. İçeri girdi. Lara ve Allison birşeyler konuşuyordu. Blair elindeki topu bir-iki kez sektirdi. Hoop, heeey! Allison korkmuştu. Bu ne sessizlik Blair! Lara güldü. Bu sözü bir yerden hatırlıyorum sanırım.. Blair gözlerini 3-4 kez kıpıştırdı. Aslında bunu söyleyen ilk kişisin. Çok sessizimdir. 3 kız aniden bir kahkaha attılar. Kahkahalar spor salonu içinde yankılanıyordu ... | |
|
| |
Allison Melanow
| Konu: Geri: Kapalı Basketbol Salonu Salı Şub. 24, 2009 7:13 pm | |
| Allison minik bir kahkaha attı. "Sanırım biri dışarıdan bizi dinlemiş..." Allison ayağa kalktı ve arkasını döndü. "Gitmeliyim kızlar. Daha sonra görüşürüz." Lara ve Blair ona el salladılar. Allison gülümsedi ve konuştu:"Bu arada... Emin ol, asıl sessiz olan benim." Allison çoktan dışarıya çıkmıştı bile. | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Kapalı Basketbol Salonu Salı Şub. 24, 2009 7:26 pm | |
| Blair ve Lara tek başına kalmıştı. Blair birden kızardı. Ne oldu Blair? Ayakkabımın altını temizlememiştim! Bayan Nancy görmesin! Aman tanrım! Ben soyunma odasına gidiyorum Laraa! Dur, ben de geliyorum.. demeye kalmadan bile Blair soyunma odasına gitmişti. | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: Kapalı Basketbol Salonu Perş. Şub. 26, 2009 9:06 pm | |
| Soyunma odasından sonra tekrar Basketbol salonuna geldiler. "Hadi en çok basket atan kazansıııııınn!!!!" diye bağırdı Lara. Dışarıdan olgun görünmesine rağmen çouksu bir ruhu vardı. Onu Smeldy böyle yapmıştı. Lara baketbolda pek iyi değildi. Aslında HİÇBİR sporda iyi değil. Sadece yüzme... Her biri 50 kez denediler ve Lara 29 atış yapabildi. Blair "Aslında fena değilsin." diyerek güldü. Lara "Hıh bi kere benim erkek arkadaşım çok iyi bir baketbolcu istesem bana da öğretirr!!!!!!!" diye tekrar çocukluk yaptı. Blair da bu çocukluğa katılarak hava atmaya başladı. "Ben 35 atış yaptım bi kere hıh!!!" | |
|
| |
| Kapalı Basketbol Salonu | |
|