| Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- | |
|
+6Blair Monster Moonlight Topher Emily Strange Lara Ashley Sanorel Bright Cathleen Allison Melanow 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Ptsi Şub. 23, 2009 1:17 pm | |
| | |
|
| |
Bright Cathleen
Mesaj Sayısı : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : İstediği nesnelerin içine girebilme (sadece nesnelerin,canlıların değil) Tam İsim : Bright Cathleen Hayvanı: : Kedi (AngeL) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 23/02/09
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Ptsi Şub. 23, 2009 9:22 pm | |
| Lara ile Bright birlikte buraya gelip eğlenceli voleybolun ardından konuşmaya başLadıLar.. "Lara sana bir şey söleyeceğim ama bunu kimseye söyleme!" Bright bunu söyledikten sonra Lara heyecanlanmıştı dışlandığını düşünürken birisi ona sırrını verecekti! Merakla gözlerini açtı Bright'i dinliyordu... Ben aslında şey nasıl söylesem bilmiyorum sizin konuştuklarınızı oradan geçerken duymadım Kubby bana gerçekten zengin şımarığı gibi gözükmüştü ve benimle ilgili konuşur diye özel gücümü kullanıp topun içine girdim konuştuklarınızıda öyle duydum.Kusura bakma özel konuşucağınızı düşünmedim ama konuşmadınız zaten... Lara şaşırmıştı. Bu vesileyle yeni arkadaşının özel gücünüde öğrenmişti. Sorun değiL. Öylede böylede duyacaktın nasıl olsa... Ayrıca bu gücünle bütün sene çok eğlenebiliriz! Ben görünmez olurum sen birşeylerin içine girersin. Harika! Bright arkadaşının kızmasını beklerken onun bu işi önemsememesine hem şaşırmış hemde sevinmişti Lara artık onun çok iyi bir arkadaşıydı anlaşılan! | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Ptsi Şub. 23, 2009 9:30 pm | |
| Bu arada Lara'nın aklına bir şey takılmıştı. Bright'ın öyle düşündüğünü biliyordu ama Kubby zengin şımarığı değildi ki... "Bu arada... Kubby şımarık bir kız değil ki... Hatta çok şeker biri." Böylece Bright'ın ona olan gıcıklığını biraz da olsun geçirdiğini düşündü. "Bu arada Bright bunu bana söylediğin için teşekkür ederim. Çok harika bir davranış. Ryan'a da gıcıklık yaparız değil mi?" Lara da Bright'a (yani buraya geldiğinden beri edindiği en iyi arkadaşa) kendisiyle ilgili bir sırrı açıklamak istedi. Ama buna daha erken olduğunu hatta hiççbir zaman söylememesi gerektiğini düşünerek bu konuyu zihninde tamamen kapattı. | |
|
| |
Bright Cathleen
Mesaj Sayısı : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : İstediği nesnelerin içine girebilme (sadece nesnelerin,canlıların değil) Tam İsim : Bright Cathleen Hayvanı: : Kedi (AngeL) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 23/02/09
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Ptsi Şub. 23, 2009 9:33 pm | |
| Bright edindiği en iyi arkadaşına sevgiyle gülümsedi ve sonra kahkalarla gülmeye başladı Elbette yaparız! Ben çantası olurum sürekli ağırlık vererek onu düşürürüm sen görünmez olup önden çelme takarsın ve benzeri birçok şey yapabilirizz! Birlikte çok eğleniyorlardı... Bright bütün gününü Lara iLe geçirebilirdi! | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Ptsi Şub. 23, 2009 9:42 pm | |
| "Harika bir fikir! Ona yapmadığımızı bırakmayız." Lara Bright'ı gerçekten çok sevmişti. Odada da yatakları yan yanaydı. Geceleri sessizce konuşabilirlerdi. Onu kendine kardeşi kadar yakın hissediyordu. "Hatta onun traş bıçağı da olabilirsin. Sakalları çıksın diye traş yapıyo kendine." Lara ve Brigt kopmaya başladılar. Etrafta birileri olsaydı onları deli zannedebilirdi. | |
|
| |
Emily Strange
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hava Tam İsim : Lily Emily Strange Hayvanı: : Kiko(Tavşan) Yurt Odası: : 1. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Ptsi Şub. 23, 2009 9:45 pm | |
| Emily söylenerek içeri girdi ''Son günlerde formumdan düştüm.Bunu hemen düzeltmeliyim... Hemde hemen'' Lara ve Bright ta içerideydi.Onlara selam verip boş bir kabine girdi. Üzerini değiştirdi ve tekvando salonuna doğru yürümeye başladı. | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Salı Şub. 24, 2009 2:06 pm | |
| Moonlight tekvando salonundan geldi ve jimnastik kıyafetlerini giydi.Büyüleyici görünüyordu.Gerçekten harika bir fiziği vardı.Saçlarını saldı ve pembe bir saç bandı taktı.Çantasını ve halkasını alıp jimnastik salonuna doğru yürüdü. | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Salı Şub. 24, 2009 7:32 pm | |
| Ayakkabısının altını temizlemek için soyunma odasına giren Blair'in arkasından Lara girdi. Blair bu ne hız!! Sporcu ruhu var dimi? diyerek dalga geçti kendisi ile Blair. Olamaz, bu en büyük talihsizlikti! Sular kesilmişti ve ayakkabısının altı yıpranmasın diye başka birşey ile temizleyemezdi Blair. O sırada aklına birşey geldi. Yüksek bir sesle bağırdı. Tabii ya, GALOŞ !!
| |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Salı Şub. 24, 2009 7:50 pm | |
| "Ya da galoştan daha kolay bir yöntem de uygulanabilir." diyerek aniden oradan uzaklaştı ve 5 dakika sonra elinde ıslak mendille geri döndü. Blair "Süper bir fikir! Senin gücün ışınlanmak falan mı?" "Hayır görünmez olmak." Blair bu durumda biraz şüphelenmiş gibi durdu ama sonra Lara'nın bunu anlamaması için yüzünü düzeltti. Blair "Sağol Lara." "Önemli değil matmazel." İkisi birden güldüler. | |
|
| |
Melody Coophew
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 27 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hastalıkları İyileştirmek Tam İsim : Melody Coophew Hayvanı: : Eflatun [Kedi] Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Çarş. Şub. 25, 2009 8:40 am | |
| Melody, biraz sporu iyi geleceğini düşünüyordu. Sapsarı saçlarını açık bıraktı ve rahat bir giysi giyerek soyunma odasından çıktı. | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Çarş. Şub. 25, 2009 2:09 pm | |
| Blair, hemen bir sandalyeye oturarak ayakkabısının altını temizlemeye başladı. O sırada dışarıda yankılanan bir ses üzerine tüm kızlar sustu. Bu, Bayan Nancy'nin sesi olmalıydı. Kapı arasından elinde bir cop olduğu görülüyordu. Evet evet, bu kesinlikle Bayan Nancy'di. Telaşlanmaya başlayan Lara ve Blair hemen Blair'in ayakkabısının altlarını silmeye başladılar. Lara sol ayakkabıyı siliyordu. Blair ise sağ ... | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Çarş. Şub. 25, 2009 8:22 pm | |
| Nancy Brown "Tamam! Burada orun yokmuş! Kontrol tamam! Siz devam edin!" Blair ve Lara bir "Oh!" çektiler. "Sol ayakkabın pırıl pırıl oldu." Blair "Ne çabuk?" "Şey hızlıyımdır da." | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Perş. Şub. 26, 2009 1:51 pm | |
| Lara yine bir pot kırıyordu neredeyse. Blair şüphelenmeden edemiyordu. Diğer kızlar da öyle ... Lara: I-ıı şey.. Hadi, basketbol sahasına gidelim dedi ve Blair'i kolundan çekti ... | |
|
| |
Lucianna Lyn Mirano
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Duyguları Kontrol Etmek Tam İsim : Lucianna Lyn Mirano Hayvanı: : Köpek ^^Puffy^^ Yurt Odası: : Oda1 Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Perş. Şub. 26, 2009 10:33 pm | |
| Lucianna hemen üzerini giyindi..Ve kızların arkasından koştu.. Hey..! kızlar beni de bekleyin geliyorum...! dedi..Kızlar biran duraksadı ve Lucianna onlara yetişti..Lara Blair ve Lucianna hep birlikte basketbol sahasına doğru ilerlediler.. | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Cuma Şub. 27, 2009 6:23 pm | |
| Hey! Basketbol topumuzu unuttuk! diyerek geri döndü Blair. Bir de ne görsün ... ?!? | |
|
| |
Lucy Layre
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 26 Özel Güç : Nesneleri Hareket Ettirebilme Tam İsim : Lucy Layre Hayvanı: : Mellow (Tavşan) Yurt Odası: : Oda 2 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Cuma Şub. 27, 2009 7:02 pm | |
| [b]Ayakkabısı çamur olmuş!Çok üzülmüştü Blair... O sırada içeri saçını at kuyruğu yapmış,kahkül bırakmış olan Lucy girdi.Blair'e gülümseyer: Canım yardım edeyimmi?dedi.. | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- C.tesi Şub. 28, 2009 6:37 pm | |
| A! Lucy! Selam . Aslında iyi olur .. diyerek bir sandalyeye oturdular ve ayakkabıları yeniden temizlemeye başladılar. Lucy gitgide bu koleje alışıyordu .. | |
|
| |
Almira Julie
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 27 Özel Güç : Aşk Tam İsim : aLmira JuLie Hayvanı: : Köpek Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- Paz Mart 01, 2009 12:16 pm | |
| aLmira hızla ve nefes nefese soyunma odasına girdi. Siz burda konuşmaya devam edin dışarıda kıyamet kopmak üzere herşey birbirine girdi. Basketbol toplarını çalıp buraya zarar veren biri olduğu söyleniyor. diyerek hızlıca üstünü değiştidi. hızlıca hareket ederek onları kolundan çekiştirdiğini cimcikleyene kadar anlayamamışlardı bile. | |
|
| |
| Kızlar Soyunma Odası-Erkekler RP Yapamaz- | |
|