Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Tekvando Salonu Ptsi Şub. 23, 2009 1:19 pm | |
| | |
|
Emily Strange
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hava Tam İsim : Lily Emily Strange Hayvanı: : Kiko(Tavşan) Yurt Odası: : 1. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Tekvando Salonu Ptsi Şub. 23, 2009 9:49 pm | |
| Emily üzerini değiştirdikten sonra tekvando salonuna geldi. ''Biraz alıştırma yapmalıyım'' diyordu içinden.Bu dövüş dersi içinde faydalı olacaktı. ''İlk önce alıştırma yapmalıyım'' diye düşünüyordu. Bir kaç tekme atma denemesi yaptı.İyi değildi. İçinden ''Tamam ne yapacağımı biliyorum.Onu düşünmeliyim.Çektiğim acıyı.Nefretimi... Bu her seferinde işe yarıyor'' dedi gülümser gibi. Sanki karşısında biri varmış gibi yumruklar savurmaya başladı. ''İşte bu!'' diye bağırdı. ''İşe yarıyor demiştim'' | |
|
Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Geri: Tekvando Salonu Ptsi Şub. 23, 2009 10:02 pm | |
| "İşe yarayan nedir?" diye sordu Allison. Üzerinde son moda bir kot pantalon ve turuncu bir tişört vardı. Emily kum torbasına yumruklar sallamayı bırakarak Allison'a döndü. "Heey! Selam, buraya geldiğini görmemiştim." Allison gülümsedi. "Oldukça sessiz olduğumu söylerler." Devam etti. "Eeee.. Yumruk sallamanda işe yarayan nedir?" diye sordu. | |
|
Emily Strange
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hava Tam İsim : Lily Emily Strange Hayvanı: : Kiko(Tavşan) Yurt Odası: : 1. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Tekvando Salonu Ptsi Şub. 23, 2009 10:14 pm | |
| ''John'' dedi gülerek. ''Ona olan nefretim.Gerçekten işe yarıyor.'' Sonra birden ''Tişörtün güzlemiş'' diyiverdi. ''Gerçekten sessizsin'' | |
|
Allison Melanow
| Konu: Geri: Tekvando Salonu Ptsi Şub. 23, 2009 10:16 pm | |
| "Hmm anlıyorum. Sağol." Allison birkaç saniye durakladı. Gülümsedi. "Daha bilmediğiniz çok yönüm var." dedi. "Her neyse..Ben gitmeliyim. Sonra görüşürüz!..." Emily arkasından el salladı. | |
|
Emily Strange
| Konu: Geri: Tekvando Salonu Salı Şub. 24, 2009 12:27 am | |
| Allison gittikten sonra Emily de çıktı.Artık odasına gitmeliydi | |
|
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Tekvando Salonu Salı Şub. 24, 2009 2:02 pm | |
| Moonlight yemekten sonra biraz kalori yakması gerektiğini düşündü.Tekvando hakkında hiçbir şey ama kesinlikle hiçbir şey bilmezdi.Kum torbasına bir yumruk attı ve kum torbasını ileriye doğru hareket ettirdi.Kum torbası geri gelirken Moonlight'ın suratına yapıştı.. Burnuuğğm.. o kıpkırmızı burnuyla aceleyle salondan çıktı. | |
|