Smeldy RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Smeldy RPG

Smeldy-Lamydore RPG

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Kapalı Havuz

+8
Blair Monster
Lara Ashley Sanorel
Melody Coophew
Emily Strange
Amane Ty Lee Light
Moonlight Topher
Christina Black
Allison Melanow
12 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Moonlight Topher

Moonlight Topher

Kadın
Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme
Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher
Hayvanı: : Luna (Kedi)
Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda
Kapalı Havuz - Sayfa 2 Left_bar_bleue4 / 1004 / 100Kapalı Havuz - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Para :
Kapalı Havuz - Sayfa 2 Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Kapalı Havuz - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Kapalı Havuz - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 9:32 pm

Lara o sırada birinin yardımına koşmasını bekliyordu.Fena halde sıkışmıştı..Çok fena hem de!
Blair sinsice onu süzdü. Olsun..Bazı garipliklerin var işte..Anlam veremediğimiz.. Lara'nın boğazı düğümlendi.Melody de onları izliyordu.Çok güçlüsün bir kere..Üşümüyorsun,ara sıra yemek saatlerinde ortadan kayboluyorsun.Seni en çok ormanda buluyoruz! Lara bu kadar çok çaktırdığını düşünmemişti. Eee?Farklı bir kişilik olmamda ne sakınca var?
Senin vampir olduğunu düşünüyorlar! diye bir kahkaha patlattı Moonlight! Lara'nın ödü kopmuştu. MOONLIGHT! Ne zaman geldin! Lara Moonlight'ın gelmesine çok sevinmişti..Sonunda bir yardım eli! diye düşündü.Sadece Moon'un söyledikleri onu rahatsız etmişti.
Melody yaklaştı ve tek kaşını kaldırarak ; Vampir mi?Saçmalamayın.Lara vampir olsaydı Smeldy'de nasıl yaşayabilirdi ki?Kendini nasıl kontrol ederdi! Moonlight Ben de şaka yapmıştım zaten!Esprilerim bu kadar anlaşılmaz mı! diye sırıttı.Blair'dan ses çıkmadı.Lara'nın düşüncelerini bir türlü okuyamıyordu..Yapboz parçaları gibi..Bir tülü birleştiremiyordu.Gözlerini kıstı.Lara tereddütle Blair'ı izliyordu.Moonlight "uzaklaş" diye işaret etti Lara'ya..Lara hızla oradan uzaklaştı.Blair tek bir kelime okumuştu,
"Umarım!"
Melody Coophew

Melody Coophew

Kadın
Rütbe : Öğrenci
Özel Güç : Hastalıkları İyileştirmek
Tam İsim : Melody Coophew
Hayvanı: : Eflatun [Kedi]
Yurt Odası: : Oda 4
Kapalı Havuz - Sayfa 2 Left_bar_bleue3 / 1003 / 100Kapalı Havuz - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Para :
Kapalı Havuz - Sayfa 2 Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Kapalı Havuz - Sayfa 2 Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 9:25 am

Lara uzaklaştıktan sonra Melody Moonlight'a döndü; Sanırım sen Lara'dan hiç şüphelenmiyorsun? Lara mı? Ne hakkında? Neden şüpheleneyim ki o da senin benim gibi insan işte.. Son günlerde birlikte ortadan kaybolmaya başladınız da.. Neyse, ben gidiyorum. Dedi ve havuzu terketti. Blair sessizliğini bozarak Melody'nin sözlerine şunları ekledi; Hem sürekli kayboluyorsunuz hemde birbirinizi tamamlıyorsunuz.. Garip! Moonlight yutkunara Sadece iyi arkadaşız. Geziyoruz, oyun oynuyoruz.. Ne tuhaflık var ki bunda!?
Lucianna Lyn Mirano

Lucianna Lyn Mirano

Kadın
Özel Güç : Duyguları Kontrol Etmek
Tam İsim : Lucianna Lyn Mirano
Hayvanı: : Köpek ^^Puffy^^
Yurt Odası: : Oda1
Kapalı Havuz - Sayfa 2 Left_bar_bleue4 / 1004 / 100Kapalı Havuz - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 10:16 am

Lucianna Lara kadar Moonlight'ın da garip olduğunu düşünüyordu..Çünkü durmadan birlikte kayboluyorlar, Moonlight Lara'nın hatalarını, kırdığı potları düzeltiyordu..Lucianna Lara uzaktan incelemeye karar verdi..Bu herneyse çok gizemli ve çok uzamış bir olaydı..Bunu öğrenmesi gerekiyordu..Öğrenmeli ve içindeki kuşku dolu düşünceleri atmalıydı.. Melody'e dönerek Ben gerçekten bu işten sıkılmaya başladım artık bunun ne olduğunu öğrenmeliyim.. dedi...
http://www.sanalife.yetkinforum.biz
Moonlight Topher

Moonlight Topher

Kadın

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 2:53 pm

Moonlight titremeye başladı.Lara'nın aslında Ashley adında bir vampir olduğu ortaya çıkarsa hapı yutardı ve Lara Smeldy'de kalamazdı.Onu burada barındırmaz,dışlayabilirlerdi..Ama neden!?Onun bir garipliği yok ki..Ondan başka garip olan birçok insan var!Kolejin yemeklerini beğenmiyor..Ormandaki meyveleri seviyoruz bu yüzden sık sık ormandayız..Onda bir tuhaflık yok,sadece değişik birisi..Ve çok da iyi! Moonlight bunları çok yüksek sesle söylemişti.Lara ise oradan uzaklaşmıştı fakat gitmemişti.Kapalı havuzun giriş kapısının arkasında onları dinliyordu.Melody sinirlendi. Bunları hergün duyuyoruz Moon!Ama garip birşeyler var işte.. Hepimiz okul ve dersler başlayacağı için gerginiz..Bu yüzden lütfen kafanızda kurmayın!Ben de sık sık ortada görünmesem zombi olduğumdan mı şüpheleneceksiniz?Yapmayın lütfen! Blair biraz utanmış gözüküyordu..Moonlight gerçekten çok inandırıcı ve ikna edici konuşuyordu.Dilini çok iyi kullanıyordu. Aferin Moony! diye fısıldadı kendi kendine Lara.Ama havuzun giriş kapısı kaygan olduğu için sevinçten saçma sapan hareketler yaparken tökezledi ve düştü.Lucianna kağıya doğru baktı. Hey Lara!Ne işin var orda? Blair tekrar işe koyuldu..Lara'nın düşüncelerini okuyamayıp sinirlenince Moonlight'a yönelmişti...
Emily Strange

Emily Strange

Kadın
Özel Güç : Hava
Tam İsim : Lily Emily Strange
Hayvanı: : Kiko(Tavşan)
Yurt Odası: : 1. oda
Kapalı Havuz - Sayfa 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Kapalı Havuz - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 3:02 pm

''Ah sanırım konuşulanlara kulak misafiri oldum'' diyerek içeri girdi Emily. ''Demek herkes burda.Deli kuzenim bile'' dedi ''Sensin deli!'' diye karşılık verdi Melody.Ortamı biraz yatıştırmak istemişti anlaşılan.
Lucianna Lyn Mirano

Lucianna Lyn Mirano

Kadın

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 3:50 pm

Lucianna kağıya doğru baktı. Hey Lara!Ne işin var orda? dedi ve yanına doğru yaklaştı.. Lara'nın orda olması Lucianna'yı pek şaşırtmamıştı..Çünkü Lara heran heryerden çıkabiliyordu...Ama bu garipliği anlayamadı..Bunu anlayabilmek için çelişkili sorular sormaya karar verdi.. Sen biraz öcne gitmemişmiydin..? dedi meraklıca..Lara iyice telaşlanmış görünüyordu..Dışa çok vurmasa da Lucianna özel gücü sayesinde Lara'nın duygularını sezebiliyor..istediği şekilde kontrol edebiliyordu..Lara hemen kaçamak bir cevap verdi.. Evet..! gittim ve sen de gittiğimi gördün ama havlumu unutmuşum..havlumu almak için geri döndüm.. dedi..Lucianna A...ama sen havlu getirmişmiydin.. dedi tereddüt ederek..Lara bu sorular ve cevaplar karşısında bunalmış ve gittikçe telaşlanmıştı..Lara ve Lucianna'yı konuşurken gören Melody onlara yaklaştı ve Lucianna'ya yardım edercesine Aa..Lara sen gitmemiş miydin..? dedi Lara iyice sinirlenmişe benziyordu..Ahh.. yeter artık çok fazla üstüme geliyorsunuz..Her insanın garip yanları olabilir ki sizde benim hakkımda kuşku yaratan şeyler hiç de garip değil..Yemekhane'nin yemeklerini yemiyorsam..Beğenmiyorumdur..Ormandaysam kuşları, böcekleri.. Doğayı seviyorumdur..Ne yani olamaz mı..? asıl siz.. siz böyle doğal şeyleri garip gördüğünüz için garipsiniz.. Ama ben size ne zombi ne de vampir demiyorum.. değil mi?.. Lucianna kendinden biraz utanmıştı..Ama aklına birşey takıldı.. Ya Lara bunları sadece konuyu kapatmak veya değiştirmek için söylüyorsa diye içinden geçirdi..ve aklına birşey daha gelmişti..Lucianna aklına gelen şeyi pat diye söyledi.. Zaten biz sana ne zombi dedik neden vampir..Sadece garipsin ama içinden öyle olduğunu düşünüyorsan.. o ba..başkaLucianna bunları söylemekle söylememek arasında çok düşündü ama laf ağızdan bir kere çıkmıştı..
Lara Ashley Sanorel

Lara Ashley Sanorel

Kadın
Özel Güç : Görünmez Olma
Tam İsim : Lara Ashley Sanorel
Hayvanı: : Kedi (Lady)
Kapalı Havuz - Sayfa 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Kapalı Havuz - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 8:49 pm

-hayat twilighttan ibaret değil ki vampirler de yemek yeer :D :D :D -

"Ama ima edenleriniz oldu!!! Sayenizde Stephenie Meyer'dan nefret etmeye başladım!!! Ve ayrıca gitmedim tamam mı?! Arkamdan neler konuştuğunuzu duymak için bekledim ve ayağım kaydı düştüm beklerken! Böyle şeyler konuştuğunuz için de çok teşekkür ederim! Kimin arkadaşım olduğunu gayet iyi anladım ben zaten!!! Bir de kendinizi benim yerime koyun! Siz nasıl hissederdiniz!!!" Lara yarı sinirli yarı üzüntülü bir biçimde oradaki şezlonglardan birine oturdu ve ağlamaya başladı. Moonlight "Tamam yeter artık ya! Gelmeyin kızın üstüne! Tamam Lara'cım ağlamaa... Bak sen bana kızıyodun ağladığımda ben de seni döviyim mi?" Lara karşıya doğru baktı. Pencereden güneş ışığı giriyordu ve havuza vuruyordu. "Havuzda da bu yüzden üşümüyordum işte!" diyerek güneşi gösterdi.
Emily Strange

Emily Strange

Kadın
Özel Güç : Hava
Tam İsim : Lily Emily Strange
Hayvanı: : Kiko(Tavşan)
Yurt Odası: : 1. oda

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 9:28 pm

''Ahh,üşümek zorunda olduğunu kim söyledi?.'' dedi Emily gülümseyerek. ''Bu olay bu kadar yeter kızlar.Lara bir vampir olabilecek bir kız değil.'' ''Ama...'' diyecek oldu Luciannna fakat bunun iyi olmayacağını düşündüğü için sustu.
Lara Ashley Sanorel

Lara Ashley Sanorel

Kadın

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 9:42 pm

Lara Lucianna'ya çok kötü bir bakış fırlattı ve oradan ayrıldı.
Moonlight Topher

Moonlight Topher

Kadın

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 11:31 pm

Moonlight da boş durmadı ve Emily'ye hoşçakal diyerek Lara'nın arkasından gitti.
Christina Black

Kadın
Özel Güç : Yetenekleri taklit edebilmek
Tam İsim : Christina Sea Black
Hayvanı: : Golden Retriever cinsi köpek (Dolly)
Yurt Odası: : 4. oda

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Mart 05, 2009 9:38 am

Christina iyi bir gözlemci olarak olanları sessizce uzaktan seyrediyordu.
Lara gidince Lucianna'nın yanına geldi.
Lucianna'nın gözü hala Lara'nın gözden kaybolduğu kapıdaydı.
"Garip bir kız değil mi?" dedi sessizce.
İlk önce ne olduğunu anlayamayan Lucianna düşüncelerinden kurtulunca Chris. in geldiğini gördü.
"Ahh!Evet garip bir kız..Sende mi şüpheleniyorsun?"
"Elbette.Ayrıca aynı odadayız.Korkuyorum..!"
Lucianna'nın yüzünde garip bir gülümseme oluştu.Bilmiş gibi bir tavır takınarak
"O zaman işimiz daha kolay olacak.." dedi ve garip bir kahkaha attı.
Chris. boş boş etrafına baktı.
"Ne işiymiş bu?Bak!Korkuyorum ondan!Gece felan bir şey yapmamı isteme benden.Gündüz olursa iyi olur"
dedi.
Lucianna Lyn Mirano

Lucianna Lyn Mirano

Kadın

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Mart 05, 2009 6:01 pm

"Ne işiymiş bu?Bak!Korkuyorum ondan!Gece felan bir şey yapmamı isteme benden.Gündüz olursa iyi olur"
dedi.Korkmuşa benziyordu..Lucianna aklındaki cin fikirleri Christina'ya anlatmaya hazırlanıyordu.. Lucianna bir an durdu ve " Ahh tabi ya işte bu ..!! " diye bağırdı..Christina iyice meraklanmıştı.. " ne..!!" dedi Chris...Lucianna hemen anlatmaya başladı.. "Fısır..fısır...Sonra fısır.. sonra da sana fısır..." Christina cin cin bakıyordu.. "waowww süper plan harikasın..Sırlar ortaya çıkacak..dadadadam " Kızlar konuşaya devam ettiler..Lucianna "ya ben burda sıkıldım hadi bahçeye gidelim..planı enine boyuna konuşuruz.." ,dedi..
Lara Ashley Sanorel

Lara Ashley Sanorel

Kadın

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Mart 06, 2009 9:49 pm

Lara ve Moonlight oyun odasından çıkıp havuza gelmişlerdi. Lara hemen "Kimdi o çocuuğğkkk?? Nerde tnaıştıınığğğzzz?? Ryan nolcaağğk???" Lara gözlerini faltaşı gibi açmış Moonlight'a meraklı gözlerle bakarak sorguya çekiyordu. Moonlight önce ne diyeceğini toparlayamadı ancak sonra söze başladı.
Shwitsy Tolbin

Shwitsy Tolbin

Kadın
Hayvanı: : Yok
Kapalı Havuz - Sayfa 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Kapalı Havuz - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Para :
Kapalı Havuz - Sayfa 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Kapalı Havuz - Sayfa 2 Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 12:39 am

Shwitsy kimse görmediği halde olayları baştan beri izliyordu.Şenzlongların arkasına saklanmıştı.Sessizce yaklaşmayı daha çok seviyordu.Moonlight'ın ne söyleyeceğini çok merak ediyordu ve dikkatle kulağını açmıştı.Moonlight tam ağzını açtı.Bir şey söyleyecek gibi oldu.Sonra hemen şenzlonglara döndü."Kim var orada?"Shwitsy çok korkmuştu.Görünmek istemiyordu ve birden kendini tutamadı."Burada kimse yok!!!" ( Kapalı Havuz - Sayfa 2 306307 ) Lara şenzlonga doğru yürüdü.Havluyu kaldırdı ve altından Shwitsy çıktı."Ne işin var burada?" diyiverdi Lara.Shwitsy de "İnsanın havuzda ne işi olabilir??? =/ " Moonlight çok sinirlenmişti.Danch'a karşı farklı duygularının olduğunu herkesin bilmesini istemiyordu.Sonuçta onunla yeni tanışmıştı ve Ryan'ı daha tam unutamamıştı.
Moonlight Topher

Moonlight Topher

Kadın

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 2:25 pm

Ne kadar meraklısın insanların özel hayatına! Shwitsy üzgün görünüyordu..Duyulmayan titrek bir sesle Üzgünüm.. diyebildi.Gözleri doldu.Lara Çok fazla sert oldun Moon! dedi.Moonlight bunun farkındaydı ama özür dilemek de istemiyordu..Peki,önemli değil..Sert olduğum için üzgünüm..Fakat bu özel hayat! Haklısın! dedi Shwitsy..Gülümseyerek havuza atladı..Lara Hadii!Anlat artık! diye üsteledi..
Çok tatlı bir çocuk..Ryan gibi uzak değil bana..Yani Ryan hep başka şeylerle meşgul..Bana değer vermiyormuş gibi hissediyorum..Ama Danch öyle değil işte..Bana değer verdiğini hissediyorum.. Bunun üzerine Lara..
Lara Ashley Sanorel

Lara Ashley Sanorel

Kadın

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 8:28 pm

-roysi rplerde smiley kullanılmaz-

"Aslında senin tercihin. Ama Ryan sana değer veriyor. Bunu unutma. Ryan'ın kişiliği öyle. Bir sürüngen de soğukkanlıdır ama bu sahibini sevmediği anlamına gelmez."
Lara güldü. "Ama dediğim gibi sadece bunu bilmen için söyledim üstünde Ryan ile ilgili bir baskı hissetme." Daha sonra Schwitsy'nin kafasını suyun üstünde tutup onları dinlediğini fark etti. "Heeyy!!!!! Özel hayat dedikk!!!!!!" Lara her zamanki oyunculuğunu kullanarak sinirli tavrını ortaya koydu. Schwitsy korkarak başını suya soktu. Moonlight ise güldü. "Bu işte gerçekten iyisin!" "Mersiğğ." Lara bunu bir Fransız matmazeli taklidi yaparak söylemişti. Daha sonra ikisi birden güldüler.
Moonlight Topher

Moonlight Topher

Kadın

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Mart 19, 2009 1:46 pm

Lara hemen ciddi surat ifadesini takındı.İşte bunu beceremiyorsun! dedi ve sırıttı Moonlight.Lara Ryan.. dedi.. O ne olacak? Moonlight dudaklarını ısırdı.. Kendimi ahmak gibi hissediyorum! Yemek saati yaklaşmıştı.. Ellerim buruş buruş oldu..Şehirde bir yerlerde yemek yiyelim mi? Moonlight tek kaşını kaldırdı. Yemek derken? Merak etme sadece yemek!.. diye sırıttı Lara..
sendia mendes

sendia mendes

Kadın
Rütbe : öğrenci
Özel Güç : istediği kadar küçülme
Tam İsim : sendia semenda kathrina mendes
Hayvanı: : tavşan (kiscax)
Yurt Odası: : oda5
Kapalı Havuz - Sayfa 2 Left_bar_bleue2 / 1002 / 100Kapalı Havuz - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 12:09 pm

sendia yüzmeyi çok severdi kendisini suyun içine attı ve bir ışık oluştu eyvah sendia yanlışlıkla küçülmüştü o kadar küçüktüki çıplak gözle görülemeyecek kadar bir okyanusta yüzercesine yüzdü sonra güzenli olduğunu sandığı bir yere oturdu fakat oda ne biri onun üstüne oturmak üzereydi sendia büyük bir çığlık attı ama onu duyan olmadı sanki bir metaor yaklaşıyormuş gibi hissediyordu ve birden bir çığlık attı imdaaat sesimi duyan yokmu bunları söylerken büyümeye çalılıyordu ama faydasızdı çünkü daha güçlerini kontrol edemiyordu ki son durağa gelmişti artık dolmuştan inmeliydi hayat verdiği hediyeleri geri alıyordu gözlerini kapadı ve o anı bekledi
İsabellla Spacy

İsabellla Spacy

Kadın
Tam İsim : Isabella Space
Hayvanı: : Kitty (kedi)
Yurt Odası: : 4

Para :

MesajKonu: Geri: Kapalı Havuz   Kapalı Havuz - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Mart 27, 2009 8:05 pm

İsabella gelen çığlıkları duydu.Ve hemen havluyu bir kenara atıp suya atladı.Endişeyle çırpınan kızı kurtardı.Onu kenara çıkardı.Ardından kendine gelmesini bekledi.Kız kendinde gelince ona teşekkür etti.İsabele böyle güzel yüzmeyi nereden öğrendiğini sordu.İsabel ise ona eski okulunda yüzme takımında olduğunu söyledi.Böylece 1 saat muhabbet ettiler isabel'in karnı gurulduyordu.İzin isteyip havlusuna sarılarak çıkdı.

Kapalı Havuz
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Kapalı Basketbol Salonu
» Kapalı Voleybol Salonu