| Masa 1 | |
|
+8Melody Coophew Bright Cathleen Christina Black Emma Singer Lucy Layre Lara Ashley Sanorel Blair Monster Allison Melanow 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Masa 1 C.tesi Şub. 21, 2009 10:11 pm | |
| | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Şub. 22, 2009 6:05 pm | |
| Blair sabah yürüyüşünden sonra sıcak çikolata içmek için Cafeye gitmeyi planlamıştı. Masa1 e doğru yöneldi. Etrafına bakındı. Kimsecikler yoktu. O kadar çok yorulmuştu ki, sandalyelerden birinin kırık olduğunu fark etmemişti. Sandalyeye oturuyordu ki ... | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Şub. 22, 2009 6:20 pm | |
| Lara'nın canı sıkılıyordu. Dışarı çıkmak istemişti ve Cafeye gitti. Orada kırık sandalyeye oturmakta olan bir kızı gördü ve onu hızla kurtardı. "Az kalsın kırık sandalyeye oturuyordun dikkat et!" Sonra birkaç saniyelik bir sessizlik oldu. "Aa bu arada merhaba ben As-Lara!" diyerek ona elini uzattı. | |
|
| |
Lucy Layre
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 26 Özel Güç : Nesneleri Hareket Ettirebilme Tam İsim : Lucy Layre Hayvanı: : Mellow (Tavşan) Yurt Odası: : Oda 2 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Şub. 22, 2009 6:25 pm | |
| [b]Lucy tavşanıyla sıcak çikolata içmek için buraya gelmişti.Allison'dan duyduğuna göre buranın sıcak çikolatası gerçektende süper oluyordu.Lucy sipariş ettikten sonra nereye otursam diye baktı.Biraz ürkerek ve rahatsız etmekten korkarak,Blair'in arkadaşının yanına gitti. Biraz utanarak sıkılarak: Merhaba diyebildi. | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Şub. 22, 2009 6:33 pm | |
| Blair, onu düşmekten kurtarmış olan Lara ile tanışmış oldu. Bahçedeki güzel sohbetten tanıyordu Lucy'i . Blair'a Smeldy yurdunda kalan öğrencilerin sıcakkanlı olmadığını, dikkat etmelerini söyleyen kişiler vardı. Aksine, çok iyi anlaşmıştı öğrencilerle. Bu belki Blair'in sıcakkanlılığından kaynaklanıyordu ... | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Şub. 22, 2009 6:39 pm | |
| Ashley böylece Blair ve Lucy ile tanışmış oldu ve hepsi oturup sohbet etmeye başladılar. "Eee boş vakitlerinizde neler yaparsınız kızlar?" diye sordu. | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Şub. 22, 2009 6:47 pm | |
| "Lucy bana tavşan hediye etmişti, pembe tavşan... Onla vakit geçiriyorum. Siz neler yapıyorsunuz?" dedi Blair. Lucy Blair'a döndü : "Ben de tavşanımla ilgileniyorum, bu arada annemin selamı var Blair! Ona mektup yazmıştım hediye ettiğim hayvanlarla ilgili. Pembe tavşan kesinlikle sana aşkı getirecek. Buna emin ol ! " | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Şub. 22, 2009 7:12 pm | |
| "Hmm... Yeni aşk doğucak diyosun yaniii... Hadi bakalım!" diyerek ikisine de gülümsedi. "Ben ise alışveriş yapıyorum, kedimle ilgileniyorum, eskiden arkadaşlarla da takılırdım ama burada tanıştığım ilk kişiler sizlersiniz..." diyerek sözüne devam etti. Bunu öyle bir şekilde söylemişti ki sanki kendisini acındırıyordu. | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 1 Paz Şub. 22, 2009 7:53 pm | |
| O sırada Lucy tekrar Blair'a döndü, Saçların ne kadar güzel, sapsarı ... Küçükken benim de saçlarım öyleymiş ... dedi . Lucy'nin geçmişe dönük olarak yaşaması Blair'in dikkatini çekiyordu. Ürkekliği, sürekli onu saran kuşkusu ... Sanki geçmişinde bunlara neden olan bir şey yaşamıştı ... | |
|
| |
Emma Singer
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 28 Özel Güç : Fiziği kontrl etme o.O Tam İsim : Emma Hayvanı: : Pembe Ejderha[Dişi]-PariS Yurt Odası: : 2.Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Şub. 23, 2009 10:22 am | |
| Emma Cafe.de birşeyler yemeyi planlıyordu.Masa 1.e doğru gitti orda 3 tane kız duruyordu.Çok sevecen gözüküyorlardı.Yanlarına gidecekti ama fazla cesaret edemedi ardından yanlarına gidip" S-Selam kızlar ben Emma tanışalım mı ne dersiniz" dedi. | |
|
| |
Christina Black
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Yetenekleri taklit edebilmek Tam İsim : Christina Sea Black Hayvanı: : Golden Retriever cinsi köpek (Dolly) Yurt Odası: : 4. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Şub. 23, 2009 3:15 pm | |
| Christina köpeğini elinden kaçırmıştı.Bir süre peşinden koşmuş ancak bir türlü yakalayamamıştı. Christina deli gibi "Dolly!Dolly!" diye köpeğinin peşinden bağırıyordu. Sokaktaki herkes onun bu haline bakıp bakıp gülüyordu.Christina'nın köpeği Dolly bir kafeye girdi. Dolly masa 1de oturan bir kızın üzerine doğru fırladı.Kız Dolly'i okşamaya başladı.Çok beğenmiş olmalıydı. Christina Dolly'nin olduğu yere doğru gitti ve köpeğini kucağına aldı.Dolly'nin fırladığı kıza baktı ve özür diledi köpeği adına. Kızlar gayet sıcak görünüyordu.Christina onlarla tanışmak istedi."Şeyyy...ımmm...bende oturabilir miyim?" dedi mahcup bir ses tonuyla. | |
|
| |
Bright Cathleen
Mesaj Sayısı : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : İstediği nesnelerin içine girebilme (sadece nesnelerin,canlıların değil) Tam İsim : Bright Cathleen Hayvanı: : Kedi (AngeL) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 23/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Ptsi Şub. 23, 2009 8:01 pm | |
| O sırada Masa 1'in önünden geçmekte olan Bright orada bir topluluğun oturduğunu farketti... Onların bir arkadaş grubu olmadığını yeni tanıştığını biraz yanlarına yaklaşıpta Christina'nın son lafını duyunca anlamıştı... Kızlardan ona olumlu cevap gelince Bright Belki beni de yanlarına alabilirler dedi kendi kendine ve Masa 1'e doğru yaklaştı. Yaklaştıkça heyecanlanıyor, reddedilmekten korkuyordu... Gözlerini sımsıkı kapatmıştı. Cesaretini toplarken gözlerini açmayıp kırık sandalyeye çarptı ve yere düştü. Artık daha da utanıyordu! | |
|
| |
Christina Black
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Yetenekleri taklit edebilmek Tam İsim : Christina Sea Black Hayvanı: : Golden Retriever cinsi köpek (Dolly) Yurt Odası: : 4. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Salı Şub. 24, 2009 9:12 am | |
| Christina yere düşen kızı görünce hemen kaldırdı.Kızın yüzü kıpkırmızıydı. Utandığı her halinden belliydi. Christina durumu toparlamak için başka bir masadan sandalye getirdi ve kızı oturttu. Elini uzatarak "Merhaba.Ben Christina" dedi.Christina'nın köpeği sayesinde bir anda bir çok arkadaşı olmuştu. Christina köpeğinin kulağına eğildi ve "Aferin akıllı köpek" dedi.Köpek dediklerini anlamış gibi bir ses çıkarttı. Christina bir yandan da adını bilmediği kızın kendini tanıtmasını bekliyordu. | |
|
| |
Melody Coophew
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 27 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hastalıkları İyileştirmek Tam İsim : Melody Coophew Hayvanı: : Eflatun [Kedi] Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Salı Şub. 24, 2009 9:29 am | |
| Melody güzelce caféye girdi ve bir masaya oturmaya karar verdi. Durdu, etrafına baktı. Biraz arkadaş edinmek istiyordu. Gözünün karartarak bir anda ayağa kalktı. Aslında dikkat çekmek için bu yöntem yeterdi çünkü zaten herkes şu an Melody'ye bakıyordu. Melody yüksek bir sesle "SELAM MİLLET!" dedi. Tuhaf bakışlara hiç aldırmazdı. Sonra bir kız dikkatini çekti. Kalacağı yatakhanedeki kız olmalıydı bu! Yavaşça ona yaklaştı ve "Selam, ben Melody" dedi. | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 1 Salı Şub. 24, 2009 1:09 pm | |
| Blair o sırada Moonlight'ın masasından kalkıp yeni gelen kızın yanına gitti. Selam! Seni daha önce görmüşmüydüm? Yoksa sende mi bizim yurttansın?!? dedi . Kız boş sandalyelerden birine oturdu. Evet... dedi. Sanırım sen de ... | |
|
| |
Lucianna Lyn Mirano
Mesaj Sayısı : 55 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Duyguları Kontrol Etmek Tam İsim : Lucianna Lyn Mirano Hayvanı: : Köpek ^^Puffy^^ Yurt Odası: : Oda1 Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Perş. Şub. 26, 2009 10:47 pm | |
| Lucianna eLinde köpeği ile birlikte cafeye girdi ve cafede tek boş olan sandalyeye oturdu ve kızlara gülümsedi..Selam kızLar bu köpeğim Puffy Christina'nın elindede köpek görünce çok şaşırdı..Seninde mi köpeğin var... Çok şekermiş adı ne.. dedi.. Christina gülümsedi ve evet benimde köpeğim var adı da Dolly.. Dolly ve Puffy Christina ve Lucianna gibi çok iyi anlaşmışlardı masanın kenarında duruyorlardı..Lucianna ve Christina o kadar sohete dalmışlardı ki Puffy ve Dolly'nin gittiğini farketmediler.. | |
|
| |
Daisy Lizzy Ramelov
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Çok Hızlı Koşmak Tam İsim : Daisy Lizzy Ramelov Hayvanı: : LoveLy(drop) Yurt Odası: : oda 5 Puan : Para : Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 C.tesi Şub. 28, 2009 6:52 pm | |
| canı sıkılan daisy cafeye gitti. ve orda kızları gördü " aa merhaba kızlar napıyosunuz" dedi... Lucianna" hiç konuşuyoduk gel sende aramıza katıL der Lucianna... Daisy de kızların arasına katılır ve konuşmaya devam ederler.. | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Salı Mart 03, 2009 6:21 pm | |
| Bright,Moonlight'ı ormandan buraya getirmişti.. Bright konuşmaya başladı.. Eee,anlat! Ne anlatıyım? Kim bu çocuk? Eee şey..Danch.. Eee? Ne eeee?? Moonlight titriyordu..Kalbinin sesi çok kolay duyuluyordu. Seni oradan kurtardığım için bana teşekkür etmelisin! Orada 1-2 saat daha kalabilirdim! Neden? Sinsice bir bakış attı. Bilmiyorum..Tatlı çocuk.. A-aaa!Ama Ryan?Onun için o kadar üzülüp ağlamıştın hani? Bilmiyorum.. Ne yapacaksın? Nasıl yani? Bir seçim yapmalısın Moon! OF BİLMİYORUM BRIGHT ANLAMIYOR MUSUN!RAHAT BIRAK ARTIK!
Moon'un sesi tüm Cafe'de yankılanmıştı.Etrafına baktı ve koşarak oradan uzaklaştı.
-devamı oyun odasında- | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: Masa 1 Çarş. Haz. 10, 2009 11:01 am | |
| "Şu okul sinirimi acayip bozuyor! Bir an önce evime dönmek istiyorum!" Gözlerinden ateş fışkıracak gibiydi. "Tamam sakin ol Lara." diye yatıştırmaya çalıştı onu Moonlight. | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 1 Çarş. Haz. 10, 2009 11:08 am | |
| Moonlight ve Lara hızlı ve uzun adımlarla gelip oturdular.Lara hala çok sinirliydi.Moonlight tereddüt içinde konuşmaya başladı. Ya-yardım etsemiydik acaba? Moonlight,Lara'nın bunu hiç duymamış olacağını umdu.Çok kızacağını biliyordu. Ama hiç de öyle olmadı. Hayır! diye sertçe konuştu sadece. Neden benden bu kadar şüphe ediyorlar?Onlara bir zararım da yok ki!Üstelik karnım acıktı! Moonlight tek kaşını kaldırdı ve insanlar merak ettikleri her şeye burunlarını sokmak zorundadır! dedi.Ve kalkmak için hazırlandı.Lara acıktığı için ormana gideceklerini düşünüyordu.Lara onu tuttu ve tekrar oturttu.Ya,evet.. "insanlar" diye mırıldandı. Ayrıca kalkmana gerek yok,ben gerçek yemekten söz etmiştim! | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: Masa 1 Çarş. Haz. 10, 2009 11:27 am | |
| "Garson ben bir çikolatalı muzlu pasta istiyorum yanına da kola. Sen ne istersin Moon?" Moon önce biraz düşündü. "Ben de aynısından alıyım." Daha sonra Lara konuşmaya başladı. "Her ne olursa olsun, kimse benim eşyalarımı karıştıramaz! Senin başına gelmediği bilmiyorsundur belki. Ama benim bu ikinci oluyor!" | |
|
| |
Brianna Brownie
| Konu: Geri: Masa 1 Çarş. Haz. 10, 2009 11:30 am | |
| Brianna endişeyle cafeye girdi. Lara'yı orada görünce rahatladı. Aynı zamanda Lara'nın Akoko'ya zarar verdiğini aklına getirmemeye çalışıyordu. Selam! Akoko'ya olanları duydunuz mu? Lara Moonlight'a baktı, Moonlight'ta Lara'ya. Hadi yemek yiyelim. Moonlight konuyu değiştirmeye çalışıyordu, ama işe yaramadı. Argh!! Lara cafeden çıkıp gitti. Bekle! Sadece bir şey sordum! | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
| Konu: Geri: Masa 1 Çarş. Haz. 10, 2009 11:46 am | |
| Lara geri döndü. "AÇIIM!!! Pasta yiycem." Önüne gelen pastayı hızlı hızlı yemeye başladı. Brianna ve Moonlight şaşkınlıkla Lara'ya bakıyorlardı. Brianna "Yavaş ol boğazında kalacak!" dedi. "SEN KARIŞMA!!!" Lara ağzı doluyken bağırmıştı ve ortaya çok komik bir ses çıkmıştı. | |
|
| |
Moonlight Topher
| Konu: Geri: Masa 1 Çarş. Haz. 10, 2009 11:49 am | |
| Moonlight hafif bir tebessüm etti ama bütün bu koşturmacadan sıkılmıştı artık.Kafasını kollarının arasına aldı ve yüksek sesle bağırdı ; SIKTI ARTIIK! Moonlight için hayat çok hareketliydi artık.Ryan aklına geldi.Birden elinde olmayan ani bir refleksle doğruldu ve gözleri açıldı.Kalbi hızlıca atmaya başladı.Ryan hakkında ne düşündüğünü kendisi de bilmiyordu.Ama burada olmasını çok istiyordu.Sonra aklına Lara geldi.Brianna'ya baktı.Brianna hayretle onu izliyordu.Çünkü Moonlight düşünürken çok komik olurdu!Moonlight'ın gözleri doldu. Annemi özledim! ama aslında özlediği kişi annesi değildi... | |
|
| |
| Masa 1 | |
|