| Masa 2 | |
|
+5Ryan Sanorel Emily Strange Blair Monster Moonlight Topher Allison Melanow 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Masa 2 C.tesi Şub. 21, 2009 10:11 pm | |
| | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 7:31 pm | |
| Moonlight ve Allison salıncaklardan ayrılıp buraya geldiler.Moonlight manzaraya hayran kalmıştı. Vay canına! dedi büyük bir şaşkınlıkla. Hoşuna gitti mi? dedi büyük bir tebessümle Allison. Kimin böyle bir manzara hoşuna gitmez ki? dedi Moonlight.O sırada telefonu çaldı.Moonlight Nokia N95'ini çıkarttı ve arayanı görünce telefonu meşgule aldı.Sinirlenmişti.Ayaklarını sallamaya başladı.Allison Neyin var? dedi sakince.Moonlight tam konuşacakken telefon yine çalmaya başladı.Moonlight telefonu sinirle açtı. Yine ne var!? Arayan babasıydı. Biraz önce müdüreyle konuştum.Sana birkaç ayrıcalık tanımaları için.Lanet olası kadın!Disiplinmiş..Adaletmiş!Parasıyla da mı olmuyormuş yani!Seni alacağım o okuldan! Moonlight'ın ağzı açık kalmıştı.Allison onu dürtüyordu. Neyin var?Ne oldu? | |
|
| |
Allison Melanow
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 28 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Ateş Tam İsim : Allison Mai Melanow Hayvanı: : Kedi-Earless ve Airesss Yurt Odası: : 1 Numaralı oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 7:47 pm | |
| Moonlight sinirlenmişti ve gözleri dolmuştu. "Babam...okuldan...alacakmış..." dedi güçlükle. Ve ağlamaya başladı. Allison ne yapacağını bilemedi. Eğer giderse çok üzülürdü. Allison sandalyesini moonlight'ın yanına çekti ve ona sarıldı. "Hey! Ağlama. Eğer senin için de sorun olmazsa tatillerde bizim yazlıkta kalırız. ve okul ücretini de paylaşırız. Gitmeni istemiyorum!" Moonlight'ın gözleri parladı. "Pe-peki belki.." dedi içini çekerek."Ama lütfen şimdi bunu konuşmayalım..." Moonlight bunları söylerken Allison'ın telefonu çaldı. Siyah-Kırmızı görünümlü telefonunun ekranına baktı. Numara gizliydi. Şaşkınlıkla telefonu açtı. Karşıdan gelen sesi duyduğunda Allison tedirgin olmuştu. "Kes sesini!" dedi sinirle Allison. Gözleri parlıyordu ve ağlayacak gibiydi. "Se-seninle konuşmak istediğimi nerden çıkarttın acaba?" diye sordu. Karşıdan gelen cevaba yanıt olarak "lanet olsun! Defol!" dedi ve sinirle telefonu masaya attı.Ellerini gözlerine bastırarak ağlamaya başladı. Moonlight şaşırmıştı. "Ne oldu?" diye sordu. Allison kesik kesik "Eski erkek arkadaşım..." dedi... | |
|
| |
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 7:55 pm | |
| Erkek arkadaş mı? Şu lanet olasıca erkekler..En nefret ettiğim şeylerin başında gelir!Ağlama sakın..Onlar ağlanmaya değmez... Allison feminist yapılı bir kızla tanıştığının farkına vardı. Öyle değil işte..Onun önemli bir yeri vardı bende.Oh lanet olsun yine aynı şeyleri tekrarlıyorum! | |
|
| |
Allison Melanow
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 7:59 pm | |
| "Biz onunla 3 yıldır çıkıyorduk." diye devam etti Allison. Moonlight onu meraklı gözlerle izliyordu. "daha sonra 8. sınıfın sonlarına doğru İnsan Bilimi kitabımın arasında onun bu terk notunu buldum." dedi ve cebindeki kağıtı çıkarttı. Moonlight o kağıdın ne olduğunu anlamıştı. Allison devam etti: "Bu yüzden insan bilimini çok sevsem bile derse katılmak istemiyorum." Moonlight Allison'u anlıyordu. "Eğer o seni terk ettiyse onun için üzülmeye bile değmez. Senin gibi çekici bir kızı terketmek zor olsa gerek." dedi ve gülümsedi. Allison Moonlight'ı çok sevmişti. "Sağol! Sanırım derse kaydolacağım." dedi. ve devam etti: "Ne içeceğiz?" | |
|
| |
Moonlight Topher
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 8:03 pm | |
| Milkshake tabii ki! diye bülbül gibi şakıdı Moonlight.Allison'u o kadar çok sevmişti ki,içi sıcacık olmuştu.Hayatında annesinden başka hiç kimse ona böylesine güler yüzlü ve sıcak davranıp,onu böylesine sevmemişti.En azından Allison , onunla parası için arkadaş olmamıştı... | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 8:06 pm | |
| Masa1 den kalkıp Allison ve Moonlight ın yanına gelen Blair, Moonligth'a neler olduğunu sormuştu. Çünki Moonlight'ın ağladığını görmüştü. Moonlight konuşmaya başlayacaktı ki Allison Moonlight'ın konuşmasını böldü ... | |
|
| |
Allison Melanow
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 8:08 pm | |
| "İkimizin de derdi başından aşkın" diye lafa girdi Allison. Bir yandan milkshake'ini yudumluyordu. "benim derdim erkek arkadaşımdı. Ama artık onu takmayacağım." Moonlight'a göz kırptı. Yine de hala erkek arkadaşı onu terk ettiği için üzülmekten kendini alamıyordu. | |
|
| |
Emily Strange
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hava Tam İsim : Lily Emily Strange Hayvanı: : Kiko(Tavşan) Yurt Odası: : 1. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 8:10 pm | |
| O sırada herkesin Masa2 ye toplandığını gören Emily ayağa kalkıp yanlarına gitti. Orada kötü şeyler olmuş gibi duruyordu. ''Neyin var Moonligt?'' diyebildi.. | |
|
| |
Moonlight Topher
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 8:17 pm | |
| Başbelası babam işte!Önemi yok.. dedi umursamaz bir tavırla...Çok iyi anlaşacağımıza eminim..Bu arada şey..Ryan denen şu çocuğu gördünüz mü?Ne tatlı değil mi!Allison milkshake'ini yudumlamayı bırakarak Moonlight'a döndü. Erkeklerden nefret etmiyor muydun? Moonlight sıçradı. Elbette!Ben sadece Ryan'ın tatlı olduğunu öne sürdüm o kadar.. ve Ryan'dan hoşlanıyor imajından kurtulabilmek için olanaksız bir şey söyledi : Blair'a nasıl baktığını gördünüz mü! | |
|
| |
Ryan Sanorel
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Hayvanı: : Smurf the Golden Retriever Yurt Odası: : Oda 3 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 8:37 pm | |
| Ryan ve Moonlight ODA 3 ten çıkıp kafeye ilerlerken Moonlight telefonuna gelen acil çağrı nedeniyle hızla Masa2ye yürümüştü. Bu sayede Ryan daha gelmeden bu kadar şeyi konuştular. Sonra Ryan da geldi ve "Merhaba kızlar! Napıyorsunuz burada?" dedi. | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 8:38 pm | |
| Yoo, ben hiç öyle birşey görmedim dedi Allison, Emily ve Blair de kafa salladılar .. Moonlight'ın yüzü kızarmıştı . Evet, Moonlight Ryan'dan hoşlanıyoooor! diye bağıran Blair 3 kez bu cümleyi tekrarladı .. | |
|
| |
Ryan Sanorel
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Hayvanı: : Smurf the Golden Retriever Yurt Odası: : Oda 3 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 8:47 pm | |
| Ne Moonlight mı? Benden mi? Benden gerçekten hoşlanıyor musun Moonlight? | |
|
| |
Moonlight Topher
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 9:08 pm | |
| Oh,hayır yine pot kırdım! dedi Moonlight.Tam cevap verecekken telefonu yine çaldı.Telefona bakan Moonlight yine sinirlendi.Evet,telefondaki babasıydı ve şöyle dedi : Moonlight!Tam sana göre bir okul buldum!Spocy Ocean Koleji..Hem orada öğretmenlerin sana ayrıcalık tanıyacak ve sınavlardan her zaman geçebileceksin! Moonlight'ın yüzü bembeyaz oldu.Allison telaşlandı.Baba!Bunu istediğimi de nereden çıkardın!Ben buradan çok memnunum!Çalışıp kazanarak sınav notlarımı almak istiyorum!Benimle bu kadar uğraşmana gerek yok! Babası bağırmaya başladı. Bana karşı gelme!Çalışıp kazanacakmış!Soyadımıza layık biri olacaksın sen o kadar! ve telefonu kapattı..Moonlight donakalmıştı.Ryan Moonlight'ı dürttü.Şey,iyi misin? Moonlight yere çöktü ve büyük bir hışımla telefonu fırlattı.Hıçkırarak ve bağırarak ağlamaya başladı! | |
|
| |
Debbie Someny
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 30 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Su Tam İsim : Debbie Someny Hayvanı: : Papağan Mikiki Yurt Odası: : Oda 1 Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 9:15 pm | |
| Debbie kendi halinde yürürken çığlık seslerini duyunca içeriye fırladı. Bu banklarda gözleri dikkatini çeken sarışın kızdı. Herkes etrafına toplanmıştı. Yerde diz çökmüş bir şekilde çığlıklar atıyor ve şiddetli bir halde ağlıyordu. Vakit kaybetmeden sarışın kıza doğru yaklaştı ve etrafındaki kalabalıktan müsade isteyerek yanına gitti. "Heey kendine gel sesin dışarı kadar geliyor sakin ol lütfen." Telaşa kapılan kız kafasını Debbie'ye çevirdiğinde Debbie'nin yüzünde masum bir tebessüm belirdi ve elini uzattı. Sarışın kız onun da yardımıyla ayağa kalkmıştı. Meraklı gözler hala üzerindeydi. Ryan atıldı "Tamam arkadaşlar dağılabilirsiniz birşey yok!" dedi. Debbie sarışın kızın oturmasına yardım etti. "Ben Debbie." hala gülümsüyordu. | |
|
| |
Kubby Threms
Mesaj Sayısı : 50 Özel Güç : Mekanik aLetLerLe konuşmak Hayvanı: : Kedi Yurt Odası: : 2. ODa Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 9:17 pm | |
| Kubbynin yanmasada canı sıkıLdı ve masa 2 ye geLdi ordaki ArkadaşLarını kendi masasına davet için ArkadaşLar masa3e geLmek istermisiniz?dedi ve bunun üzerine kızLar düşünmeye başLadı.. | |
|
| |
Moonlight Topher
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 9:46 pm | |
| Moonlight aşırı tepki verdiğinin farkındaydı ama acaip siniri bozulmuştu.Bunun üzerine Kubby gelip masa3'e geçmeyi teklif edince daha da sinirlendi.Debbie'ye teşekkür etti ve Allison'a tebessüm ederek oradan uzaklaştı.Ryan peşinden mi gitsem yoksa orada mı kalsam diye düşünüyordu.Ve karar verdi... | |
|
| |
Debbie Someny
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 30 Rütbe : Yönetici Öğrenci Özel Güç : Su Tam İsim : Debbie Someny Hayvanı: : Papağan Mikiki Yurt Odası: : Oda 1 Puan : Para : Kayıt tarihi : 20/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 9:52 pm | |
| "Sorun değil!" diye karşılık verdi Debbie gülümsemesiyle. Daha sonra diğer kızlara da veda etti ve yürüyerek geldiği yerden giderek oradan uzaklaştı. | |
|
| |
Amane Ty Lee Light
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Ses Dalgaları Tam İsim : Amane Ty Lee Hayvanı: : Yarasa Yurt Odası: : Oda 1 Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Şub. 22, 2009 11:42 pm | |
| Amane uzaktan bakakalmıştı bu olanlara. Çok şaşkındı.İlk defa böyle birşeyle karşılaşmıştı.Hemen Allison'un yanına giderek ''Neler oldu böyle ? '' diye sordu merakla.Allison olan biten herşeyi anlattı.Amane Moonlight adlı kızı tanımıyordu ama onun için gerçektende çok üzülmüştü.Amane kara kara düşünürken aniden o geldi ... | |
|
| |
Allison Melanow
| Konu: Geri: Masa 2 Ptsi Şub. 23, 2009 9:01 am | |
| Allison olanlara inanamıyordu. "Sanırım bu yıl böyle geçecek..." diye mırıldandı ve oradan ayrıldı. | |
|
| |
Emily Strange
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hava Tam İsim : Lily Emily Strange Hayvanı: : Kiko(Tavşan) Yurt Odası: : 1. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Ptsi Şub. 23, 2009 6:42 pm | |
| Emily sessizce Moonligt'ın arkasından bakıyordu. ''Onu anlayabiliyorum...'' demişti sessizce... Bu şehir belkide sadece onun için kötü değildi.Dalgın düşüncelerle oradan ayrıldı... | |
|
| |
Lucy Layre
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 26 Özel Güç : Nesneleri Hareket Ettirebilme Tam İsim : Lucy Layre Hayvanı: : Mellow (Tavşan) Yurt Odası: : Oda 2 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Salı Şub. 24, 2009 5:56 pm | |
| [b]Lucy çok şaşırmıştı.Onun ülkesinde hiç böyle şeyler olmazdı.Çok korkmuştu."Ne oluyordu acaba?" diyede merak etmeden geçmedi.Buranın manzarası ona huzur veriyor diye buraya gelmişti.Elinde en çok sevdiği bir kitap vardı,ona babası hediye etmişti.O kitabı bi beş kere okumuştu.Ama şaşkınlığından bir türlü kendisini kitaba veremiyordu. | |
|
| |
Moonlight Topher
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Mart 22, 2009 9:04 pm | |
| Moonlight ve Lara Cafe'ye geldiler.Bu kadar şanssızlık olamaz!Garson kız tepsisini düşürmüş ve yerde kırılan bardağın kırıkları garsonun ellerine batmıştı.Lara'nın içeri girip çıkması bir oldu.Moonlight şaşkın şaşkın bakındı ve ne olduğunu anlamaya çalıştı.Yerdeki kanı ve kızın halini görünce Off yine mi! diye içinden geçirdi..En iyisi deniz kenarına gidip birşeyler yemekti..Ama Lara hiçbir yerde yoktu!.. | |
|
| |
Kubby Threms
Mesaj Sayısı : 50 Özel Güç : Mekanik aLetLerLe konuşmak Hayvanı: : Kedi Yurt Odası: : 2. ODa Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 2 Paz Mart 22, 2009 9:11 pm | |
| Moonlight Larayı arıyordu Lara ortaLıkTa yokTu MoonLight üzüLmene gerek yok ben seninLe geLeBiLirm Ne yapacaksanız Larayla Benlede yapabiLirsinMoonLight buna çok sinirLendi Laranın yerine kimseyi aLamazdı Fakat kısa bir sürenin ardından Kubby'nin iyi niyetLe onu motive etmek amacıyLa söyLedğini anLadı Biraz önce yaşananLar için özür DiLerm Ve beraber oTurDuLar Larayı bekLemeye başLadıLar.. | |
|
| |
| Masa 2 | |
|