Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Oyun Salonu Çarş. Mart 04, 2009 1:51 pm | |
| Moonlight dalmıştı.Bu yüzden Danch'i göremedi.Danch Moonlight'ın yanına oturdu.Moon irkildi.Ah!Danch,merhaba! dedi.Danch gülümsedi.. Selam! Birkaç dakika konuştular ve Moonlight kendini çok mutlu hissediyordu. | |
|
Danch Someny
| Konu: Geri: Oyun Salonu Perş. Mart 05, 2009 1:18 pm | |
| Danch Moonlight'den çok etkilenmişti.Ama Moonlight'in başka birini sevmesi onu korkutuyordu.Dayanamadı ve''Moonlight, sevgilin varmı?''diye sordu.Moonlight biraz durakladı.Ve öyle dedi... | |
|
Emily Strange
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 30 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Hava Tam İsim : Lily Emily Strange Hayvanı: : Kiko(Tavşan) Yurt Odası: : 1. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Oyun Salonu Cuma Mart 06, 2009 4:27 pm | |
| Emily biraz oyun oynamak için içeriye girdi. Orada Moon ve Danch'ı görünce şaşırdı. Ryan ve Lara'da oradaydı. ''Neler oluyor?'' diye geçirdi içinden. | |
|
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Oyun Salonu Cuma Mart 06, 2009 5:22 pm | |
| "Off Ryan bu da baydı yaa... Baymıyan bi oyun yo-" Lara sözünü tamamlayamamıştı ki Moon'u gördü hem de yanında bir erkekle... Ryan hiçbir şey anlamamış gözlerle Lara'ya baktı. "Neden duraksadın?" Lara "Yok bir şey biz bunu oynamaya devam edelim..." | |
|
Moonlight Topher
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 28 Özel Güç : Her Sesi Taklit Edebilme Tam İsim : Sparkle Moonlight Topher Hayvanı: : Luna (Kedi) Yurt Odası: : 4 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Oyun Salonu Cuma Mart 06, 2009 6:52 pm | |
| Moonlight o kadar heyecanlanmıştı ki,Ryan'ın orda olduğunun farkında bile değildi.Gözlerini kaçırdı ve Emily'yi gördü. Hey Emily!Gelsene! dedi yüksek bir sesle.Emily Moonlight ve Danch'in karşısındaki yumuşak kanepeye gömüldü. Eee what's up? dedi sırıtarak.Danch tek kaşını kaldırdı ve İyiyiz,hem de çok!Senin ismin..Emmaydı sanırım? Moonlight bir zafer kazanmışçasına Hayıırr Emily!Bugün bilemediğin 4. isimdi!Dondurmamı istiyorum! Danch ve Moonlight yüksek sesle gülmeye başladılar.Ryan kendini oyuna vermiyordu ve onları izliyordu... | |
|
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Oyun Salonu Cuma Mart 06, 2009 8:44 pm | |
| -ryan görmedi ki onları :D görse de tam tersi ryanın oyuna dalması gerekirdi xD neyse xD-
Lara meraklanmıştı. Bu çocuk da kimdi? Moonlight'ın aklını çalmıştı sanki? Yoksa kalbini mi demeliydi? Odaya gider gitmez onu sorguya çekecekti. Aslında tipsiz değildi de. Ama Ryan daha yakışıklıydı Lara'ya göre. Kafası iyice karışmıştı. moonlight Ryan'ı mı seviyordu? Yoksao çocuğu mu? | |
|
Moonlight Topher
| Konu: Geri: Oyun Salonu Cuma Mart 06, 2009 9:17 pm | |
| Danch gülümsedi.. Hangisinden istersin küçük hanım!? ve Moonlight'ın burnunu sıktı..Moonlight kıkırdıyordu.Emily hala şaşkın şaşkın onları izliyordu.Ryan için günlerce ağlayan Moonlight mıydı bu? Of çok sıcak oldu burası..Ben havuza gidiyorum! dedi Moonlight.Lara bunun Moon ile başbaşa konuşmanın tam sırası olduğunu düşündü ve Ben de geliyorum! diye bağırdı.Ryan Ha?Oynamıyor muyuz? dedi ve Lara cevap vermeden Moon ile çıktılar. | |
|