| Masa 3 | |
|
+9Christina Black Blair Monster Moonlight Topher Lara Ashley Sanorel sendia mendes Emily Strange Kubby Threms Lucianna Lyn Mirano Allison Melanow 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 3:17 pm | |
| Rahatlamış görünüyordu, evet. Fakat ne söylemişti ki!?! Ne söyledi Moony? Christina bir kahkaha attı ... | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 3:18 pm | |
| Lara ciddileşen Blair'a "Uuu Komik Blair gitmiş yerine Blair Brown (çakma nancy brown xD ) gelmiş." dedi. Daha sonra kısa bir sessizlik oldu. "Neden birden huzursuzca bakmaya başladın?" diye sordu Blair'a.
-deniz yazdı-
Lara "Kim ne demiş yaa Fransız kaldım!!!!" | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 3:45 pm | |
| Neden mi huzursuzca baktım? Çünki hiçbir sorunun cevabını alamıyorum kızlar! Benden birşey gizliyorsanız artık gizlemeyin! Neler oluyor!! diyerek bağırdı Blair. Lara ve Christina korktuğu için Christina söze başladı : | |
|
| |
Christina Black
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Yetenekleri taklit edebilmek Tam İsim : Christina Sea Black Hayvanı: : Golden Retriever cinsi köpek (Dolly) Yurt Odası: : 4. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 3:50 pm | |
| -hepte en zor kısmını bana bırakıyosunuz neyse xD- "Senden gizlediğimiz bir şey yok Blair.Bırakmalısın bu düşünceleri. Gerçi başkaları senden bir şey saklıyorsa onu bilemem. Ama bildiğim bir şey var... Ben senden bir şey saklamıyorum." Blair hala kızgın görünüyordu.Pek bir fayda etmemişti Christina'nın konuşmaları... | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:00 pm | |
| O sırada aklına Pinkie geldi. Pinkie, Lucy'nin Blair'e hediye ettiği bir tavşandı. O tavşanın kendisine aşk getireceğine inanıyordu. Birden yumuşayan Blair ayağa kalktı, kafasını eğdi ve şöyle dedi;
Özür dilerim .. | |
|
| |
Christina Black
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Yetenekleri taklit edebilmek Tam İsim : Christina Sea Black Hayvanı: : Golden Retriever cinsi köpek (Dolly) Yurt Odası: : 4. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:09 pm | |
| Christina olanları çoktan unutmuştu."Önemli değil.Sen hiç bir şey yapmadın!" Christina Blair'in gereksiz yere özür dilediğini düşünüyordu.Çünkü Blair'in hiç bir suçu yoktu. Dışarıda yağmur başlamıştı.Christina yanına ne bir şemsiye ne de bir mont almıştı. Blair Christina'nın düşüncelerini okumuş gibi bakıyordu. "Merak etme ben şemsiye getirdim.Birlikte gideriz yurda" Christina Blair'in temiz bir kalbi olduğuna inanıyordu.Hemde tertemiz... | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:12 pm | |
| Fakat herkesin özel bir gücü vardı .. Blair, Christina'nın kendisi hakkında düşündüğü şeyleri okumuştu Christina'ya yanaştı ve Sana Layık olacağım sevgili arkadaşım .. dedi. | |
|
| |
Amane Ty Lee Light
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Ses Dalgaları Tam İsim : Amane Ty Lee Hayvanı: : Yarasa Yurt Odası: : Oda 1 Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:15 pm | |
| Amane koştura koştura kafeye girdi.Dışarıda deli gibi yağmur yağıyordu.Tam kendine masa bakıyorken Christina ona el sallayıp masa 3'e davet etti.Yanında tanımadığı bir kız vardı.Amane gülümseyerek kızlara ''Merhaba'' dedi.Kızlarda ona gülümseyerek cevap verdi.Amane Blair'e elini uzattı ve gülümseyerek '' Merhaba ben Amane sanırım daha önceden tanışmamıştık.'' dedi. Blair... | |
|
| |
Christina Black
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:17 pm | |
| Blair ikinci kez Christina'nın düşüncelerini okumuştu.Christina şaşkındı. Sonra özel güç aklına geldi.Blair'e şaşkın şaşkın "Heey!Senin özel gücün ne?Yoksa tahmin ettiğim şey mi?" Blair kafasını sallamakla yetindi.Christina "Tanrım!Bu inanılmaz!En güzel güç sende bana göre" Christina gülümsedi.O sırada Amane geldi.Yağmurdna sırılsıklam olmuş görünüyordu. | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:22 pm | |
| Blair de elini uzattı. Evet, hiç tanışmamıştık. Merhaba Amane. Ben de Blair .. Christina söze girdi. Evet kızlaar! Tanışma faslımız bittiyse birer milk shake içmeye ne dersiniz?? Blair ve Amane milk shake'e bayılırdı.Göz göze geldiler. Süpppperr!! | |
|
| |
Christina Black
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:25 pm | |
| Christina küçük bir el hareketiyle garsonu çağırdı.Bütün masumluğuyla "3 milkshake lütfen" Garson peki anlamında başını salladı.Christina bir sohbet konusu açmak için "Amane senin özel gücün ne?" diye sordu... | |
|
| |
Amane Ty Lee Light
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Ses Dalgaları Tam İsim : Amane Ty Lee Hayvanı: : Yarasa Yurt Odası: : Oda 1 Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:28 pm | |
| Amane ''Ses Dalgaları'' diye cevap verdi gülümseyerek.Blair'in yeteneğinden çok hoşlanmıştı.Christina'ya dönerek '' Seninki ne? '' diye sordu. | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:29 pm | |
| Se- ........ Amane tam söze başlayacaktı ki Blair Amane'nin söylemek için hazırlandığı gücünü okumuştu. Ses Dalgaları!! dedi. Amane gözlerini Moonlight'ın gözleri gibi yaptı. Nerden bildin? Benim de gücüm Düşünce Okumak .. dedi Blair.
noT- Müge yazdı!! | |
|
| |
Christina Black
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:34 pm | |
| Christina "Benimki de yetenekleri taklit edebilme" Blair ve Amane şaşkın şaşkın bakmışlardı. Christina'nın gücünü pek anlayamadıkları yüzlerinden okunuyordu. Christina "Yani şöyle örneğin; biri piyano çalıyor ben piyanoyu bilmesem bile biliyormuş gibi çalabiliyorum.biraz karışık" dedi. | |
|
| |
Amane Ty Lee Light
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:37 pm | |
| Amane gözlerini kocaman açarak ''Süperrrr harika bi güç bu bayıldım'' dedi.Tam o sırada Milkshakeler geldi.3'üde hemen içmeye başlamışlardı. O sırada... | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:39 pm | |
| Çok güzel .. Smeldy'de olmak bir ayrıcalık diye düşünüyorum ben.En iyi insanlar burada! Blair elini kaldırdı. Garson!! Buyrun Mösyö .. Blair bıyık altından gülmeye başladı. Bir milk shake daha alabilirmiyim? Ama bu sefer çilekli olsun ... Kızlar siz de içer misiniz?
- Müge yazdı!! - | |
|
| |
Amane Ty Lee Light
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:43 pm | |
| Chiristina ve Amane evet şeklinde başını salladılar.Amane kızlara doğru yönelerek ''Okul ne zaman açılıcak bi fikriniz varmı? '' diye sordu.(cidden okul ne zaman açılcak ) | |
|
| |
Christina Black
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:45 pm | |
| "Bayan Nancy'e sormuştum geçen hafta.Beni bir güzel azarlayıp yollamıştı.O yüzden bilmiyorum." dedi Christina. Bir yandan da yeni milkshake gelmişti ve Christina onu yudumluyordu. -haftasonu açılıyormuş okul- | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:49 pm | |
| Sanki bayılıyorsunuz ders görmeye. Hayır ama merak ettim. Çoktandır burada boş boş geziyoruz .. dedi Amane
Blair tekrar Amane'nin düşüncelerini okudu. Eminmisin Amane? Amane ile çoğu zaman okulu sevdiği için dalga geçenler olmuştu. Ş-şeey ... | |
|
| |
Christina Black
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:54 pm | |
| Christina kahkahalara boğulmuştu. "Merak etme Amane tek inek sen değilsin" dedi Christina. Blair "Ben de ineğim ama okulun açılmasını şahsen hiç istemiyorum" dedi gülen gözlerle. Christina Blair'in gözleri ne kadar da güzel parlıyor diye düşündü. Ancak Blair'in gücünü unutmuş gibiydi. Blair "Teşekkür ederim." deyince Christina'nın aklı başına geldi. Christina bu duruma pek alışamayacakmış gibi görünüyordu. | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 6:58 pm | |
| Aynı zamanda özel güç olmasa da mimikleri de anlayabilen Blair kahkaha attı. Alışırsın, alışırsın ... Sinyal geliyor muu! diye sitem eden Amane'yi unuttuklarını anlayan Chris. ve Blair Amane'ye baktı ve bir kez daha kahkaha attılar. Ses Dalgaları bu olsa gerek ... | |
|
| |
Amane Ty Lee Light
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 7:03 pm | |
| Kızlar gülmekten yoruldular.Amane'nin milkshake'i bitmişti.Karnını ovuşturarak ''Off çok içtim patlıcam şimdi!'' dedi kızlar gine güldüler. Yağmur artık yağmıyordu.Amane kızlara dönerek '' Yarın ne yapıcaksınız kızlar?'' diye sordu. | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 7:15 pm | |
| Ben herhalde Bahçe de olurum. İlk arkadaşlarımı orada bulmuştum diyerek iç çekti Blair. Siz de gelsenize!! Onaylamak mânasında göz kırptı Amane. Sen ne dersin Christina? Bana uyar .. Salıncaklara da binelim mii? Herhalde salıncağı çok seviyor .. diye düşündü Chris. Evet! Ehehe . O zaman salıncağa da bineriz. Seni mi kırıcaz dimi Amane? diyerek sohbetlerine devam ettiler ... | |
|
| |
Amane Ty Lee Light
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 7:21 pm | |
| Amane onaylayarak güldü.Blair'i çok sevimişti.Çok sıcak kanlı bi insandı.Christina'yı da çok seviyordu.Onunla ilk oyun salonunda karşılaşmışlardı. Amane'nin derin düşüncelere daldığını gören Christina ''Ne oldu?'' diye sordu.Amane şaşırmıştı.Amane'nin şaşırdığını gören Christina tam söze başlayacakken Blair ''Sanırım sırıttığının farkında değilsin.'' dedi gülerek. | |
|
| |
Christina Black
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 7:45 pm | |
| Christina sırıtarak "Ben de tam aynısını diyecektim Blair" dedi. Kızlar çok iyi anlaşmışlardı.Christina ruh ikizlerini bulmuş gibi hissediyordu. "Ben bir tane daha milshake içeceğim" dedi ve kızları şaşırttı Christina. Çünkü bu üçüncü olacaktı.Blair sırıtarak "Sanırım seni yurda geri götüremeyeceğiz" dedi Amane gülümsemekle yetindi. | |
|
| |
| Masa 3 | |
|