| Masa 3 | |
|
+9Christina Black Blair Monster Moonlight Topher Lara Ashley Sanorel sendia mendes Emily Strange Kubby Threms Lucianna Lyn Mirano Allison Melanow 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
YoSsHia Parth
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 27 Özel Güç : Metal elementi Tam İsim : Yosshia Parth Hayvanı: : Kedi Puan : Para : Kayıt tarihi : 23/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 7:47 pm | |
| Yosshia yanlarına geldi.
Merhaba.Nasılsınız kızlar?Ben yosshia.
Ben Amane.Bizimle salıncağa binermisin
Bende Blair.Tanıştığıma memnun oldum.
Ben Christina.Evet çok iyi bir kıza benziyorsun geçen bayıldığını duymuştum.
Şey.. Evet bayıldım neden olduğunu bilmiyorum
Aaa hastaneye gitmedin mi?
Yoo hayır bu kadar önemli olduğunu sanmıyorum.
Hadi kızlar salıncakta konuşuruz.
Kızlar ilerleyerek salıncağa bindiler. | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 7:57 pm | |
| Blair çantasını unuttuğunu farkederek Christina ile Caféye döndü. Christina fısıldayarak: Neden bizi apar topar salıncağa çağırdı ki? Bilmiyorum. Ama sanırım o da benim gibi salıncağa binmeyi seviyor! dedi. Salıncak derken yüzünde oluşan tebessüm gözden kaçmıyordu. Ben şüphelendim diyebilirim Blair. Sen birşey hissettin mi? Hayır. Ama istersen düşüncelerini okuyabilirim Yosshia'nın ..
... | |
|
| |
Christina Black
Mesaj Sayısı : 76 Yaş : 28 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Yetenekleri taklit edebilmek Tam İsim : Christina Sea Black Hayvanı: : Golden Retriever cinsi köpek (Dolly) Yurt Odası: : 4. oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Şub. 24, 2009 8:00 pm | |
| Christina pis pis sırıtarak "Blair harikasın!Yosshia'nın düşüncelerini oku lütfeeen!" Blair tamam anlamında kafasını salladı. Daha fazla şüphe çekmemek için Blair ve Christina hemen kafeden çıkıp kızların yanına gittiler.. | |
|
| |
Blair Monster
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 26 Rütbe : Öğrenci Özel Güç : Düşünce Okumak Tam İsim : Blair Monster Hayvanı: : Tavşan Pinkie Yurt Odası: : 1 Numaralı Oda Puan : Para : Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Çarş. Şub. 25, 2009 1:12 pm | |
| Yosshia ve Amane salıncağa oturmuş, sohbet ediyorlardı. İyi birisine benziyorsun... Teşekkür ederim, sen de öyle. Arkadaşlarının adları neydi? Unuttum .. Sarışın olan Blair, diğeri Christina. Biz ona Chris. diyoruz. Yosshia güldü. O sırada ellerinde cips paketi ve Blair'in çantası olan Chris. ve Blair salıncaklara doğru ilerliyordu
... | |
|
| |
sendia mendes
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 27 Rütbe : öğrenci Özel Güç : istediği kadar küçülme Tam İsim : sendia semenda kathrina mendes Hayvanı: : tavşan (kiscax) Yurt Odası: : oda5 Puan : Para : Kayıt tarihi : 23/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Cuma Şub. 27, 2009 1:52 pm | |
| sendia YoShia yı çok aramıştı en sonunda bulmuştu hemen yana çağırdı onla konuşacak çok şeyi vardı YoShia bir gelirmisin konuşmamız lazım tamam | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 3 Cuma Şub. 27, 2009 4:16 pm | |
| O sırada Christina ve Blair salıncaklara oturdu. Yosshia'nın gitmesi ile birlikte onun hakkında konuşmaya başladılar. Yosshia tekrar geri döndü. Ve galiba söylenenleri duymuştu ... Ne konuşuyorsunuz benim hakkımda? | |
|
| |
Akoko Kuga Sadaigo
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 29 Özel Güç : İnsanları yaşlandırabilmek Hayvanı: : Bruno (Köpek) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 C.tesi Şub. 28, 2009 10:58 am | |
| Yürürken sonunda bir de Kocaman bir cafe ile karşılaştı.İçerisi kalabalık ve kahkaha sesleri yükseliyordu.Merak etti ve içeri girdi.Bir an duraksadı.Parasının bittiğini hatırladı ve geri adım attı.Çok üzgündü... | |
|
| |
sendia mendes
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 27 Rütbe : öğrenci Özel Güç : istediği kadar küçülme Tam İsim : sendia semenda kathrina mendes Hayvanı: : tavşan (kiscax) Yurt Odası: : oda5 Puan : Para : Kayıt tarihi : 23/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 C.tesi Şub. 28, 2009 11:04 am | |
| sendia YoSsHia ya herşeyi anlatmıştı biraz orda bekledikten sonra bahçeye çıktı | |
|
| |
Blair Monster
| Konu: Geri: Masa 3 C.tesi Şub. 28, 2009 7:06 pm | |
| Blair'in canı sıkılmıştı, Caféye geri döndü. Masa3 e tekrar oturdu. Gözünün önünden küçükken salıncağın olduğu villaları ve o salıncaktan kareler geçiyordu. O sırada arkasından biri girdi içeriye ... | |
|
| |
Akoko Kuga Sadaigo
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 29 Özel Güç : İnsanları yaşlandırabilmek Hayvanı: : Bruno (Köpek) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 27/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 C.tesi Şub. 28, 2009 7:39 pm | |
| (kafandaki kişi ben değilimdir ama :D)
Akoko içeriye girdi.Parası bitmiş olsada içeride bir kaç kişiye tanışmak umuduyla birinin yanına yöneldi.Canı sıkkın biriydi. "Merhaba tanışabilir miyiz?" | |
|
| |
YoSsHia Parth
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 27 Özel Güç : Metal elementi Tam İsim : Yosshia Parth Hayvanı: : Kedi Puan : Para : Kayıt tarihi : 23/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Paz Mart 01, 2009 8:13 pm | |
| Yosshia durgundu ve düşünüyordu.Akoko'nun kendisine seslendiğini fark etti ve irkildi.Başını çevirerek ''Elbette otursana.Ben Yosshia seni bir yerden hatırlıyorum.Bir dakika dilimin ucunda şeyy..Ak-III neydi unuttum''Akoko güldü ve ''Evet ben Akoko.Memnun oldum Yosshia biraz dalgın görünüyorsun'' Yosshia bir an duraksadı ve bütün dertleri yine toplandı.Yine Sendia ile konuşmasını hatırladı.''Şey..Evet biraz sorunlarım var anlatıp senide üzmek istemem'' dedi ve yalancı bir gülümseme sardı yüzünü.Akoko onun böyle üzgün olmasına dayanamadı ve ''Gel istersen ormana gidelim biraz kafa dağıtırız'' Yosshia bu teklifi beğendi ama yinede geçmeyeceğini biliyordu.''Tamam öyle ise gidelim''dedi ve oradan uzaklaştılar. | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Paz Mart 01, 2009 8:18 pm | |
| Lara'nın biraz kafa dağıtmaya ihtiyacı vardı. Her şeyin daha iyi olacağını düşünüyordu. Ama işler gittikçe kötüleşiyordu. Sürekli pot kırıyordu ve ona bir tek Moonlight yardım edebiliyordu. Lara'nın kurtarıcı meleğiydi o. Birden Lara arkasından gelen bir sesle irkildi. "Selam! Kimler varmış burdaa!!!" | |
|
| |
Brianna Brownie
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Mart 24, 2009 10:55 am | |
| Brianna Lara'ya seslendi. Lara başını çevirip baktı. "Sizi bir yerden tanıyor muyum?" Brianna afalladı. Arkadaşını nasıl hatırlamazdı? "Lara? Tanımadın mı beni? Brianna." Lara şaşkındı. Onu kimbilir ne zamandır görmemişti. Bri? Otursana. Ve konuşmaya başladılar. | |
|
| |
Lara Ashley Sanorel
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Özel Güç : Görünmez Olma Tam İsim : Lara Ashley Sanorel Hayvanı: : Kedi (Lady) Yurt Odası: : Oda 4 Puan : Para : Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: Geri: Masa 3 Salı Mart 24, 2009 6:15 pm | |
| "İnanmıyoruumm!!! Sen de mi buradasın!!!!!" Brianna Lara'yı süzerek "Evet buradayım! Ama inanamıyorum! Ne oldu o eski kötü Lara'ya!!!! Tam bir yufka olmuşsun!" Lara şaşırdı. Hiç böyle bir cevap beklemiyordu. "Nerden çıktı bu?" "Öncelikle, yüz ifaden değişmiş! Konuşma şeklin değişmiş!!! Eski ukala Lara değilsin!!!" Lara biraz utanmıştı. Çünkü Brianna onun yıllardır arkadaşıydı ve birlikte sürekli komşu çocuklarla kavga edip onları ezerlerdi. Brianna devam etti. "Merak etme ben seni eski haline döndürürüm." Lara gülümsedi ve konuşmaya devam ettiler. | |
|
| |
| Masa 3 | |
|